Haberler

Kavuklu ile Pişekar Vatandaşları Eğlendirdi

Karaköprü Belediyesi ramazan coşkusunu vatandaşlara yaşatmak için yaptığı ramazan etkinliklerini sürdürüyor.

Karaköprü Belediyesi ramazan coşkusunu vatandaşlara yaşatmak için yaptığı ramazan etkinliklerini sürdürüyor. Yaşam sokağındaki etkinlikte vatandaşlar 'Kavuklu ile Pişekar' tiyatro gösterisiyle eğlendi.

Karaköprü Belediyesinin geleneksel hale getirdiği ramazan ayı etkinlikleri bu yıl da coşkulu bir şekilde devam ediyor. Karaköprü Belediyesi yaşam sokağında gerçekleştirilen etkinliklerin ikincisi yapılırken, vatandaşlar geleneksel 'Kavuklu ile Pişekar' tiyatro oyunu ile doyasıya eğlendi. Programa Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'nin eşi Güler Baydilli de katılırken, Karaköprü'de yaşayan vatandaşlar teravih namazından sonraki programa yoğun ilgi gösterdi. Programda küçük çocuklarla şarkı yarışmasında çocuklara çeşitli hediyeler de verildi. Daha sonra geleneksel 'Kavuklu ile Pişekar' tiyatro oyunu sahnelenirken, çocuklar ve aileleri doyasıya eğlendi. Karaköprü Belediyesi tarafından programa katılan vatandaşlara limonata ikram edilirken, çocuklara yüz boyama, balon katlama etkinlikleri yapıldı ve pamuk şeker ikram edildi.

Programlardan memnun kaldıklarını ifade eden vatandaşlar, Ramazan ayında bu tür etkinlikler yapan ve iftardan sahura kadar güzel zaman geçirmelerini sağlayan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'ye teşekkür etti. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 4 Mayıs Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title