Haberler

Edirne'de kaybolan öğretim görevlisi Çanakkale'de bulundu

Güncelleme:

Edirne'nin Keşan ilçesinde 5 gündür haber alınamayan öğretim görevlisi Çanakkale'nin Gelibolu ilçesine bağlı Kocaçeşme köyünde bulundu. Tazeler, sağlık durumunun iyi olduğunu ve ailesiyle mutlu bir hayata başlamak üzere evine döneceğini söyledi.

Edirne'nin Keşan ilçesinde 5 gündür haber alınamayan öğretim görevlisi Çanakkale'de bulundu.

İddiaya göre, Yeni Mahalle'deki evinden 6 Eylül tarihinde çıktıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamayan Trakya Üniversitesi Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Gökcan Tazeler, Çanakkale'nin Gelibolu ilçesine bağlı Kocaçeşme köyünde bulundu. Bir süre önce köye gelerek köy halkının misafir ettiği Tazeler'in bulunduğu haberini alan yakınları, Kocaçeşme köyüne gitti. Tazeler'in, "Biraz sorunlarım vardı, kafamı toplayıp yalnız kalmak istedim. Kocaçeşme halkı tarafından bir süre misafir edildim. Sağlık durumum iyi, kimse merak etmesin. Ailemle mutlu bir hayata başlamak üzere evime dönüyorum" dediği öğrenildi. - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Çanakkale Gelibolu Edirne Keşan Keşan Eğitim Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title