Haberler

Aç kalan bozayılar ilçe merkezine inip böyle yemek aradılar

Güncelleme:

Tunceli'nin Pülümür ilçe merkezine kadar inen bozayılar, karınlarını doyurduktan sonra yeniden ormanlık alana dönüyor. Yaz mevsiminde her akşam Tunceli'nin Pülümür ilçe merkezine kadar inen bozayılar, mezbaha konteynerlerindeki sakatatlarla karınlarını doyuruyor. Kendilerini bölgeden uzaklaştırmak için havlayan sokak köpeklerine aldırış etmeyen bozayılar, çevrelerini kontrol ettikten sonra konteynere tırmanarak içinde bulunan sakatatlardan karınlarını doyurduktan sonra yeniden ormanlık alana dönüyor.

Aç kalan bozayılar ilçe merkezine inip böyle yemek aradılar

TUNCELİ - Tunceli'nin Pülümür ilçe merkezine kadar inen bozayılar, karınlarını doyurduktan sonra yeniden ormanlık alana dönüyor.

Yaz mevsiminde her akşam Tunceli'nin Pülümür ilçe merkezine kadar inen bozayılar, mezbaha konteynerlerindeki sakatatlarla karınlarını doyuruyor. Kendilerini bölgeden uzaklaştırmak için havlayan sokak köpeklerine aldırış etmeyen bozayılar, çevrelerini kontrol ettikten sonra konteynere tırmanarak içinde bulunan sakatatlardan karınlarını doyurduktan sonra yeniden ormanlık alana dönüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Tunceli Pülümür Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title