Haberler

'Yaşam Döngüsü' reklam filmine Kristal Elma'dan büyük ödül

Güncelleme:

Allianz'ın 'Yaşam Döngüsü' filmi, bu yıl 31'incisi gerçekleştirilen Kristal Elma Türkiye Reklam Ödülleri Yarışması'nda Film, TV, Sinema" kategorisinde büyük ödülün sahibi oldu.

Yeni nesil sigortacılığın öncülerinden Allianz Türkiye, Reklamcılar Derneği tarafından bu yıl 31'incisi gerçekleştirilen Kristal Elma Türkiye Reklam Ödülleri Yarışması'ndan iki ödülle döndü. "Film, TV, Sinema" kategorisinde "Büyük Ödül"ün sahibi olan Allianz Türkiye ayrıca "Sigorta ve Finansal Hizmetler" kategorisinde de en iyi film seçilerek "Kristal Elma"nın sahibi oldu.

"Kristal Elma'da bir kez daha 'Büyük Ödül'e layık görülmenin mutluluğunu yaşıyoruz"

"Yaşam Döngüsü" reklam filmiyle başarılı bir sonuca imza atan Allianz Türkiye'nin Pazarlama ve Dijital Sigortalar Direktörü Onur Kırcı, "Türkiye'nin en önemli kreatiflik ve pazarlama etkinliği olarak kabul edilen Kristal Elma'da bir kez daha 'Büyük Ödül'e layık görülmenin mutluluğunu yaşıyoruz. 2017 yılında başlattığımız 'Allianz Seninle' mottomuz ile birçok platformda birbirinden değerli 10'dan fazla ödüle layık görülmüştük. Yayımlandığı andan itibaren büyük beğeni toplayan 'Yaşam Döngüsü' filmimiz de sosyal medyada aldığı ödüllerin yanı sıra Epica 2019'da ülkemizi temsil eden az sayıda çalışmanın içinde yer alarak Bronz ödül kazanmıştı. 'Film - TV, Sinema' kategorisinde 'Büyük Ödül', 'Sigorta ve Finansal Hizmetler' kategorisinde 'Kristal Elma' kazanmamızı sağlayan bu son reklam filmimizle bizi, müşterilerimizle kurduğumuz duygusal bağı daha da güçlendirme hedefimize taşıyan iş ve hayal ortaklarımız, kreatif ajans Concept, medya ajansları Ingage ve Mindshare'e de ayrıca çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Reklam filmi, bir baba ile oğulun, 30 yıllık zaman dilimindeki değişimleri, birbirlerine hastalıkta, sağlıkta, üzüntü ve mutlulukta verdiği destek, duygu dolu sahnelerle izleyiciye ulaşmıştı. Filmde, hayat ne getirirse getirsin birbirinden hiç ayrılmayan baba ile oğulun hikayesine Cem Adrian ve Hande Mehan tarafından seslendirilen, söz ve müziği İlhan Şeşen'e ait "Sen Benim Şarkılarımsın" parçası eşlik etmişti. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli? Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli? Sultanbeyli Belediyesi hangi parti? Sultanbeyli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Sultanbeyli yerel seçim sonuçları! Selahattin Baygın kimdir? Memleket Partisi Kastamonu Cide Belediye Başkan Adayı Selahattin Baygın Kaç yaşında, nereli? Gökhan Erinkarlı kimdir? Zafer Partisi Isparta- Senirkent Belediye Başkan adayı Gökhan Erinkarlı kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title