Haberler

Yarı Belindeki Adama Gol Attırdı

Milli Takımda Revizyon Yapacağını Açıklayan Fatih Terim'in, İbrahim Üzülmez, Servet ve Tuncay'ı Kulübeye Çekeceği İleri Sürüldü. Tecrübeli Çalıştırıcının Servet İçin, "Yarı Belindeki Said'e Gol Attırdı" Dediği İfade Edildi.

Milli takımda revizyon yapacağını açıklayan Fatih Terim’in, İbrahim Üzülmez, Servet ve Tuncay’ı kulübeye çekeceği ileri sürüldü. Tecrübeli çalıştırıcının Servet için, "Yarı belindeki Said’e gol attırdı" dediği ifade edildi.

Maltalıların maaşı Terim'inkinin yarısı değil

MİLLİ Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Malta maçı sonrası düzenlediği basın toplantısında, "Bu 90 dakika içinde eforunu net görmediğimiz arkadaşlarımızın değişikliği söz konusudur. Daha taze arkadaşlar sahada olabilir" diyerek, yarın oynanacak Macaristan karşılaşmasına değişik isimlerle çıkacağının sinyalini verdi. Terim, performansını beğenmediği oyuncuların kimler olduğu konusunda açıklama yapmazken, yakın çevresi, tecrübeli teknik direktörün İbrahim Üzülmez, Servet Çetin ve Tuncay Şanlı’dan memnun kalmadığını ifade etti. Bu üç oyuncunun Macaristan maçında yedek kalmasına kesin gözüyle bakılırken, Terim’in yakınlarına, "Tuncay’dan çok ümitliydim ancak hiçbir şey yapamadı. İbrahim Üzülmez, Halil’e çok güzel bir gol pası verdi ancak onun dışında hücuma katkı yapamadı. Servet’ten de daha iyi futbol bekliyordum. Fakat o da iyi oynayamadı. Yarı belindeki adama, Brian Said’e gol attırdı" diye dert yandığı bildirildi.

Terim’in ayrıca, Malta önünde şans vermediği Serdar Özkan, Hakan Balta, Nuri Şahin, Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal’a, "Kendinizi hazırlayın. Macaristan maçında siz oynayacaksınız" dediği kaydedildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title