Haberler

    Xiaomi mi Band 5 Pro Modeli Bekleyenler İçin Heyecanlandıran Gelişme

    Güncelleme:

    Yeni bir sızıntıya göre Xiaomi mi Band 5 Pro adıyla çok yakında üçüncü bir akıllı bileklik modeli tanıtılacak. Bütçe dostu akıllı bileklik mi Band 5'in donanımsal özelliklerini yeterli bulmayanların ilgisini çekecek mi Band 5 Pro da NFC ve standart olmak üzere iki seçenekle gelebilir.

    Yeni bir sızıntıya göre Xiaomi mi Band 5 Pro adıyla çok yakında üçüncü bir akıllı bileklik modeli tanıtılacak. Bütçe dostu akıllı bileklik mi Band 5'in donanımsal özelliklerini yeterli bulmayanların ilgisini çekecek mi Band 5 Pro da NFC ve standart olmak üzere iki seçenekle gelebilir.

    Xiaomi mi Band 5 Pro Geliyor

    Xiaomi mi Band akıllı bileklikler sadece Çin'de değil, Türkiye de dahil satışa sunulduğu ülkelerde oldukça popüler. Bir akıllı saatin özelliklerini taşımasa da hafif olması ve fiyatının çok uygun olmasıyla sağlık takibi yapmak isteyenlerin birincil tercihi. Şirket, geçtiğimiz ay en yeni modeli mi Band 5'i tanıtmış, NFC ve standart modelleri Çin'de satışa sunmuştu. Henüz Türkiye fiyatı belli olmayan bilekliğin yakın zamadan pro modelinin tanıtılması bekleniyor.

    Mi Fit Uygulamasında Görüldü!

    Mi Band 5 Pro modelinin geleceği ilk olarak Çin'de mi Band 5'i piyasaya sürdükten birkaç gün sonra ortaya çıkmıştı. GeekDoing'deki topluluk, mi Wear uygulamasında kod adını ve simgesini bulmuştu. Şimdi bir kez daha mi Fit uygulamasında benzer bir şey buldular. Xiaomi, fitness bilekliklerini dünya genelinde mi Band markasıyla satıyordu. Ancak geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen mi Band 4 ile bu değişti. Çin'de mi Band'i kullanmaya devam etse de diğer pazarlarda mi Smart Band markasıyla satmaya başladı. Aynı şey kod adı için de söylenebilir. Çin'de mi Band 5 "Kongming" olarak adlandırılırken, globalde York olarak geçiyor. NFC'siz model de "Kongming L" olarak adlandırılıyor. Şimdi yeni model "Kongming Pro" kod adıyla mi Fit uygulamasında tespit edildi ve bir kez daha mi Band 5 Pro'nun varlığı doğrulanmış oldu.

    Özellikleri Bilinmiyor

    Şu aşamada mi Band 5 Pro'nun özellikleri bilinmiyor ancak Pro varyantının NFC özelliği olacağı açık. Yeni mi Band 5 varyantı ne zaman tanıtılacak resmi bir bilgi yok ancak tanıtım her an olabilir.

    Kaynak: Tamindir / Teknoloji

    Çin Halk Cumhuriyeti Türkiye xiaomi Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title