Haberler

Wesley Sneijder, Yolanthe Cabau'ya 15 milyon euro ödeyecek

Güncelleme:

Hollanda basını, Galatasaray'ın eski oyuncusu Wesley Sneijder'in Yolanthe Cabau'ya sözlü ve fiziksel şiddet uyguladığını yazdı. Boşanma kararı alan Cabau, Sneijder'den 19 milyon euro talep ederken iki isim 15 milyon euroda anlaştı.

Galatasaray'ın eski oyuncusu Wesley Sneijder ile eşi Yolanthe Cabau, yolun sonuna geldi. Dokuz yıl önce hayatlarını birleştiren çift, geçen yıl ayrılmaya karar verdi. Hollanda basını; ikilinin birbirine ihanet ettiğini, Sneijder'in eşine sözlü ve fiziksel şiddet uyguladığını iddia etti.

Wesley Sneijder, Yolanthe Cabau'ya 15 milyon euro ödeyecek

SOKAKTA DURAN ARACI PARÇALAMIŞTI

Son yaşanan olaylar ise ikilinin gemileri tamamen yaktığının kanıtı gibiydi. Geçen ay Sneijder, dostlarıyla ev partisine gitti. Gece sonunda sokaktaki bir aracı parçalayınca kelepçelendi. Hasarı karşılayınca da salıverildi. Bu olaydan sonra ikilinin boşanma süreci de netleşti.

Wesley Sneijder, Yolanthe Cabau'ya 15 milyon euro ödeyecek

YOLANTHE TÜM FOTOĞRAFLARI SİLDİ

Hollanda basını Sneijder'in Yolanthe Cabau'nun istediği 19 milyon euroyu çok bulduğunu, ikilinin 15 milyon euroya anlaştığını bildirdi. Yolanthe Cabau da sosyal medya hesabından Sneijder ile olan karelerini sildi.

Wesley Sneijder, Yolanthe Cabau'ya 15 milyon euro ödeyecek

(NTV)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Wesley Sneijder Yolanthe Cabau Galatasaray Hollanda Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (28)

Feridun:

Her zaman erkekler bir bedel ödüyor. Nedense kadınlar hep masum? Madem kadın erkek eşit diyorsunuz o zaman erkekte kadından talep edebilsin. Neden sadece kadınlar erkeklerden talep ediyor? Bu mu eşitlik dediğiniz? Medya''da şimdi ''kadına şiddet'' başlıklarıyla bir sürü ıvır zıvır haber çıkar. Halbuki kimse Cabau''nun ne yaptığını yazmaz. Erkeklerin çilesi nedir arkadaş. Medya denen illet hep sizin suçunuz!

25
3
yanıtYanıtla
MAKBULE:

Erkekte edebilir . Önce kanunları oku ondan sonra yaz . Kivi kafalı

yanıt5
yanıt2
BASKA BIR KIVI KAFALI:

MAKBULE, seninde okumadığın belli armut surat

yanıt5
yanıt1
MAKBULE:

BAŞKA BİR KİVİ KAFALIYA , şimdiye kadar görülmese de , kanunlarda vardır . Yani kivi kafalı arkadaşım , zahmet edip google emucene sorsaydın söylerdi

yanıt4
yanıt2
FRTUN:

Makbule çay yap da içek

yanıt0
yanıt0
kadınlar işi iyice maddiyata döktü:

la ne yapyı 9 yılda ki 15 milyon istiyor, hayır ne verdi 9 yıl boyunca ? yoksa yolanteninki altın danmı?

13
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

kadın hayatını insanlara özelikle de kız çucuklarına yardım etmek için harcadı böyle bir kadına mı vurdun sen

5
5
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Yazık. Bu hanım, neyin karşılığı 15 milyon Euro alıyor? ''Sneijder ile evlenmese, herhangi bir işte çalışsa ne kadar kazanırdı?'' diye bakılması ve ona göre tazminat-nafaka belirlenmesi lazım bana göre. Şu andaki düzen erkeği finansal köle haline getiriyor. Bu haberleri okuya okuya artık dengim olmayan kadınlara bakmaz oldum. Demek ki doktor doktorla, hemşire hemşireyle, öğretmen öğretmenle evlenmeli ki, boşanınca insan kendini enayi gibi hissetmesin.

9
0
yanıtYanıtla
.:

Bu kadın zaten oldukça zengin bir kadın bizdeki şeymalar gibi değil yani durum.

yanıt2
yanıt2
Oooooooooo:

Evlendikden sonra ne kazanmislar 2 ye bolunur bu kadar anlayin artik

1
6
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title