Haberler

Washington DC'de yaşayan Fenerbahçeliler'den 'Fener Ol' gecesi

Amerika Birleşik Devletleri'nin başkenti Washington DC ve çevresinde yaşayan Fenerbahçeli taraftarlar 'Fener Ol' gecesinde bir araya geldi.

Amerika Birleşik Devletleri'nin başkenti Washington DC ve çevresinde yaşayan Fenerbahçeli taraftarlar 'Fener Ol' gecesinde bir araya geldi.

'Fener Ol' sloganıyla Fenerbahçe'ye yardım kampanyası hız kesmeden devam ediyor. 'Fener Ol' kampanyasına destek gecesinde bir araya gelen Fenerbahçeliler, çekilişte IPad, Fenerbahçe'nin imzalı forması ve birçok hediye kazandı. Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Fenerbahçe İdari Menajeri Volkan Ballı, Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı Kaptanı Melih Mahmutoğlu, eski Fenerbahçeli futbolcular Pierre Webo ve Ali Güneş ile sarı lacivertli takımın formasını giyen Alper Potuk, Washington DC'de düzenlenen 'Fener Ol' gecesine gönderdikleri video mesajlarıyla destek verdi.

Başkent Washington ve Virginia ile Maryland eyaletlerinde yaşayan 100'ü aşkın Fenerbahçeli, Meze Restoran'da bir araya geldi. Gecede Özgür Akkuş ve DJ Enes Akçay katılımcıları müzikleriyle coşturdu. Washington'da dernek kurmak isteyen gönüllüler, Fenerbahçe Spor Kulubü ile bağlantıda olduklarını ve dernek işlemleri için çalıştıklarını söyledi.

Organizasyona liderlik yapan iş adamı Erhan Türk, Whatsapp grubuyla fikrin başladığını ve bugün dernek olma yolunda emin adımlarla ilerlediklerini söyledi. Türk, "Bugün Fenerbahçe taraftarlarıyla buluştuk ve 'Fener Ol'a destek oluyoruz. Benzer organizasyonları yapmaya devam edeceğiz. Aramızda bize destek için gelen diğer takım taraftarları da Türk sporunun dostluk ve centilmenlik üzerinde yükseldiğini kanıtladılar. Fenerbahçe Washington DC Derneği için çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

Fenerbahçe taraftarının buluştuğu gecede 'Fener Ol' kampanyası çerçevesinde 10 bin Dolar'a yakın para toplandı. Toplanan miktarın kulübe elden teslim edileceği kaydedildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Amerika Birleşik Devletleri Fenerbahçe Washington Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title