Haberler

Voleybol: Efeler Ligi Play-off Final Serisi

Salon: Atatürk Voleybol Vestel Venus Spor KompleksiHakemler: Erdal Akıncı, Ebru Ayata Arkas Spor: Radke, Taht, Yiğit Gülmezoğlu, Mustafa Koç, Lagumdzija, Hasan Sıkar (Burak Mert, Bravo, Muhammet Kaya)Fenerbahçe: Ter Maat, Ulaş Kıyak, Klinkenberg, Hidalgo, Oğuzhan Karasu, Emre Batur (Ahmet...

Salon: Atatürk Voleybol Vestel Venus Spor Kompleksi

Hakemler: Erdal Akıncı, Ebru Ayata

Arkas Spor: Radke, Taht, Yiğit Gülmezoğlu, Mustafa Koç, Lagumdzija, Hasan Sıkar (Burak Mert, Bravo, Muhammet Kaya)

Fenerbahçe : Ter Maat, Ulaş Kıyak, Klinkenberg, Hidalgo, Oğuzhan Karasu, Emre Batur (Ahmet Karataş, İzzet Ünver)

Setler: 14-25, 22-25, 19-25

Süre: 79 dakika (25, 29, 25)

Voleybol Efeler Ligi play-off final serisinin beşinci maçında deplasmanda Arkas Spor'u 3-0 yenen ve seriyi 3-2 kazanan Fenerbahçe, 2018-2019 sezonunun şampiyonu oldu.

Karşılıklı sayılarla başlayan ilk sette teknik molaya 12-8 üstün giren Fenerbahçe, maçtaki etkinliğini artırarak son bölümde farkı açtı ve seti 25-14 kazandı.

Fenerbahçe, ikinci sette de Arkas Spor karşısında üstünlüğünü sürdürdü ve seti 25-22 aldı.

Üçüncü sette 7-7 eşitlikle geçilen ilk bölümün ardından daha etkili olan Fenerbahçe, teknik molaya 12-10 önde girdi. Etkili oyununu sürdüren sarı-lacivertli ekip, seti 25-19, maçı da 3-0 kazandı.

Seride durumu 3-2 yapan Fenerbahçe, 2018-2019 sezonunun şampiyonu oldu.

Bu arada, Arkas Spor Antrenörü Glenn Hoag, cezası nedeniyle müsabakada takımının başında yer almadı.

Kaynak: AA / Spor

Muhammet Kaya Arkas Spor Fenerbahçe voleybol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title