Haberler

Uzaktan akrabalarını 2 çocuğunun yanında belden aşağısı çıplak halde bulan baba, dehşet saçtı!

Güncelleme:

ABD'nin Virginia eyaletine bağlı Spotsylvania ilçesinde iğrenç bir olay meydana geldi. Meydana gelen olayda, çocuklarını kontrol etmek amaçlı odalarına giren baba, uzaktan akrabaları olduğu öğrenilen şahsı belden aşağısı yarı çıplak halde buldu. Çılgına dönen baba, şahsı ağır şekilde darp etti.

Amerika Birleşik Devletleri'nin Virginia eyaletinin Spotsylvania ilçesinde meydana gelen olayda, eve gelen bir baba, çocuklarının odasında uzaktan akrabaları olduğu öğrenilen kişiyi belden aşağısı çıplak halde buldu. Akrabalık derecesi öğrenilemeyen kişi, baba tarafından öldüresiye darp edildi.

BABA, ÇOCUKLARINI KONTROL AMAÇLI ODAYA GİRMİŞTİ

Olay Spotsylvania'da meydana geldi. İddialara göre, iki ve üç yaşlarındaki çocuklarının odasına kontrol amaçlı giren baba, uzaktan akrabaları olduğu öğrenilen Mark Stanley isimli şahsı belden aşağısı yarı çıplak halde buldu.

ÇILGINA DÖNEN BABA SİLAHLA TEHDİT ETTİ

Olay anında çocukların babasını gören sapık, ani bir hamleyle babayı odadan dışarı çıkardı ve kapıyı kilitledi. Bu sırada belinden silahını çıkaran baba kapıyı açmasını, açmazsa kurşun sıkacağını söyledi. Bunun üzerine sapık kapıyı açınca, gördüğü manzara karşısında çılgına dönen baba uzaktan akrabası olduğu öğrenilen sapığı elindeki silahla öldüresiye darp etti. Sapık darp sonrası yüzünden ağır yaralanırken, baba olay yerine polisi çağırdı.

DAHA ÖNCEDEN DE SABIKASI VARDI

İki ve üç yaşlarındaki çocukların odasından babaları tarafından belden aşağısı çıplak şekilde bulunan sapığın daha önceden de ahlaksız teklif ve saldırı suçlarından ceza aldığı ortaya çıktı.

SAPIK TUTUKLANDI

Baba tarafından ağır şekilde darp edilen adam önce hastaneye kaldırıldı. Hastanedeki sağlık müdahalesi tamamlanan şahıs, tutuklandı.

BABA SERBEST BIRAKILDI

Olayın ardından polis tarafından ifadesi alınan babasının serbest bırakıldığı öğrenildi. Sapık cezaevine gönderilirken olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi. Sapığın akrabalık derecesi ise öğrenilemedi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri Virginia 3. Sayfa Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (25)

Adalet:

Türkiye de olsa babayi sapiği darp ettiği için içeri atarlardi.

56
6
yanıtYanıtla
nurettın:

aynen oyle tcde ışler oyle

yanıt14
yanıt1
EkSeS:

Hep karalama peşindemisin ?Bence polislerde yolda sapiga iki tekme tokat atardi . . ne de olsa cocugun babasi yapti diyebilir :)

yanıt3
yanıt6
adsız cengo:

EKSES, neyin karalaması haberlerde gayet güzel görüyoruz polisler ne vurması sapıkları koruyorlar atsınlar vatandaşın önüne hakim bey amcalar veremiyorsa cezasını vatandaş verir

yanıt2
yanıt0
şeyhler dervişler ülkesiyiz ; uçacaz:

bu kadarda olmaz ; şeyh olsa doğru tabide. . .

yanıt1
yanıt0
çiçek:

Bizde olsa babayı tutuklayıp, sapık akrabayi serbest bırakırlardı. Çünkü ahlak ve adalet o yöne çevrildi. adaletin kralı böylece bizim abd

54
4
yanıtYanıtla
ELLERINE SAĞLIK:

Belden aşağısı Çıplak Çocuk Odasında,keşke Gebertip Leşini almaya gelseydi Polis.Böyle PISLIKLER TOPLUMA büyük TEHLIKE.....ELLERIN DERT GÖRMESIN YÜREKLİ BABA.

58
0
yanıtYanıtla
FANİ:

Allahım bu yaratık insansa ben hayvan ım.Elim ayağim boşaldı 2-3 yaş daha bebek.Igrenc mahluk elime verseler seni boğsam ne olurki.

45
0
yanıtYanıtla
Tayyar Durden:

Adalet bu işte. Ülkemde olsa neden darp ettin diye babayı hapse atarlar, bir de o sapık utanmadan tazminat davası açar ve kazanır.

36
3
yanıtYanıtla
cem:

bizde olsa baba hapisteydi

35
3
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title