Haberler

Serdar Dursun, "Dünyada benim gibi Türk golcü yok" diyerek Şenol Güneş'e çağrıda bulundu

Güncelleme:

Cenk Tosun'un sakatlığının ardından Alman basınına konuşan Almanya 2. Lig takımlarından Darmstadt forması giyen Serdar Dursun, "Dünya çapında şu anda benim gibi bir Türk golcü yok. Umudumdan asla vazgeçmedim" diyerek Şenol Güneş'e mesaj gönderdi.

Darmstad forması giyen Serdar Dursun, hayalinin Türk milli takımında oynamak olduğunu ve teknik direktör Şenol Güneş'ten çağrı beklediğini söyledi. Bild Gazetesi'nde "Hiçbir Türk benden iyi vuramaz" başlıklı verilen haberde 26 maçta 14 golle oynayan Serdar Dursun'un gözünü Türk milli takımına diktiği vurgulandı.

"BENİM YERİME İSTATİSTİKLERİM KONUŞUYOR"

Bundesliga 2'de son 7 maçında 6 gol atan 28 yaşındaki Serdar, konu hakkında değerlendirmelerde bulunurken, "Şu anda Türk gazetelerinde ve sosyal medyada zaten çağrılabileceğim konuşuluyor ama beni görüp görmediklerini bilmiyorum. İstatistiklerim benim adıma konuştuğunu düşünüyorum. Dünya çapında şu anda benim gibi bir Türk golcü yok. Umudumdan asla vazgeçmedim" sözlerini kullandı.

Serdar Dursun, 'Dünyada benim gibi Türk golcü yok' diyerek Şenol Güneş'e çağrıda bulunduSerdar Dursun

A Milli takımda Cenk Tosun, sakatlığının ardından EURO 2020 umutlarını kapatırken, Şenol Güneş'in de nasıl bir karar alacağı merakla beklenmeye başlandı.

(Fotomaç)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Serdar Dursun Şenol Güneş Cenk Tosun Haberler

500

Yorumlar (26)

Memleketim:

Senol''a mesaj göndermekle olmuyor Serdar. Senol''un Iban''ina para göndereceksin. Bak o zaman aninda 9 numara senin.

10
16
yanıtYanıtla
aday:

Şarlatanlık kursu nereden alınıyor?

yanıt5
yanıt1
Memleketim:

Aday; Senol''dan aliniyor.

yanıt3
yanıt0
Kemal:

Gittigin sahtekarlik okulunu bi soylede seninle beraber icinde patlatalim. Turkiye ne Terim gibi paracilar, Denizli gibi sahtekarlar gordu. En buyuk basarilari bu adamin yonetimi altinda gosterdi Turk Milli Takimi. Senin gibi nankor troller istedigi gibi havlasin. Gercekler caninizi cok yakmis.

yanıt6
yanıt0
SAMSUN1919:

O YÜZDEN Mİ 2LİG. DİYE SORMAZLARMI ADAMA:))

6
13
yanıtYanıtla
cevap:

onların 3. ligi bizim birinci lige bedel futbol bilginde takibinde 0

yanıt13
yanıt12
ANKARA:

YAZIK LA KAFAYI YEMİŞ ELLAM ALMANYADA

5
8
yanıtYanıtla
ADEM:

Eğer Avrupa liglerinde 3 ligde bile oynarsan bir gün bi bakmışın türkiye 1 liginde oynarsın çünkü onların 2 liginin bile değeri bizim 1 ligden daha yüksek isteyen arastirsin neden milli takımda oynamasın adamın türk pasaportu var...

12
1
yanıtYanıtla
Mhp turkiyem:

Neden olmasın şu an oynuyan forvet lerden daha iyi olur belki

9
0
yanıtYanıtla
Juventuslu hatun:

Nerdeyse 30 yasina gelmis ismini daha yeni duyuyorum Neden acaba...

8
1
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title