Haberler

Gittiği hastanede doktoru darp eden genç kız, tutuklandı

Güncelleme:

Samsun'da gittikleri hastanede pratisyen hekimi darp eden 19 yaşındaki genç kız, "kasten yaralama ve hakaret" suçundan tutuklandı.

Samsun'un İlkadım ilçesinde doktoru darbettikleri iddiasıyla gözaltına alınan iki kişiden biri tutuklandı.

İddiaya göre, 17 yaşındaki D.A. parmağını kapıya sıkıştırması şikayetiyle kuzeni Gamze K. (19) ve iki yakınıyla Gazi Devlet Hastanesi Acil Servisine gitti. Travma bölümünde görevli sekreter, içeri giren D.A. ve yanındaki kişileri, koronavirüs nedeniyle uyararak, hasta haricindekilerin dışarı çıkmasını istedi.

"NE BİÇİM DOKTORSUN?"

Burada yaşayan tartışmanın ardından D.A, muayene için parmağına dokunan pratisyen hekim Z.K'ye, "Canımı yakıyorsun, ne biçim doktorsun, sen doktur musun?" diyerek söylendi. Bu sırada Z.K. ve Gamze K, kendilerine sözle karşılık veren doktoru, muayene masası ve duvar arasına sıkıştırıp darbetmeye başladı. Darbedilen doktor beyaz kod vererek olay yerine polis ekiplerini çağırdı.

TUTUKLANDI

Tedavisi tamamlanan D.A. ve Gamze K, götürüldükleri İlyasköy Polis Merkezi'ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Nöbetçi sulh ceza hakimliğine çıkarılan zanlılardan Gamze K, "kasten yaralama ve hakaret" suçundan tutuklandı.

D.A. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: AA / 3. Sayfa

Devlet Hastanesi İlkadım Samsun 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (110)

Hakikikırro:

Valla sağlık falan filanda gercekten dayaklık doktorlarda var.her meslekde olabiliyor malesef.ama şiddetin hertürlüsüne karşıyız.çık git başka doktora

117
98
yanıtYanıtla
mehmet:

dayaklık doktorlar da var ne demek arkadaş doktor ne demişki virüs riskinden dolayı dışarda bekleyin demiş adamlar işini yapıyor zaten şu zor dönemde büyük zorluk içindeler

yanıt46
yanıt23
şaman:

Yan komşusuna karışamayacak adam kamu olunca dayılanıyor olay bu. O kamu personeli zati bana karışamaz .

yanıt9
yanıt16
Vatandaş:

Asıl bu zihniyette olanları iyice bir döveceksin dayak neymiş görecekler.. Herşeyi dayağa bağlıyorsanız dayaklıksınız demektir

yanıt3
yanıt9
insan:

bu yorumu 108 kişi beğenmiş, bu kişilerin kaçı koronaya yakalanıp doktora boğularak nefes darlığı ile gidecek ve o doktor virüsü kapma riskine rağmen bu kişileri kurtarma için elinden geleni yapacak, sonrasında bu kişiler yine gelip böyle bir yorumun beğen tuşuna basacak işte insan . . . çok ilginç bir varlık. . allah hepimize akıl fikir versin.

yanıt6
yanıt6
Objektif ve nesnel:

Niye koruyorsunuz ki bunları. Atın karantina servisine... bak o zaman nasıl doktorsun sen diyebiliyorlar mı...

92
14
yanıtYanıtla
Başak Ayçin:

İyi fikir. Ancak o karantina virüs hastalarına lazım . Bence doğrudan Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıklarının münasip bir servisine göndermek lazım.

yanıt3
yanıt0
Gülcan:

Doktor ların bazıları gerçekten çok küstah kendini bişey sanıyor halkı küçümsüyor aşalıyo yani bazıları hak ediyor

32
21
yanıtYanıtla
SİYAH BEYAZ:

BUNUNLA İLGİLİ BİR ŞİKAYET YADA RAHATSIZLIĞINIZ VARSA SAĞLIK BAKANLIĞINA HASTANE YÖNETİMİNE ŞİKAYET EDERSİNİZ. ŞİDDET GÖSTERMEK SİZİ HAKLI KONUMAMA MI GEÇİRİYOR. YAZIK GERÇEKTEN YAZIK.

yanıt25
yanıt5
Kamil:

Geçin bu şikayet et doktoru navalını bu memlekette istediğin kadar haklı ol hiçbir mahiyeti yok hastanelerde yediğim kazıkları bir ben bilirim hatayı bildirdiğinde hfrmen örs bas ediliyor ama vatandaşa gelince mevzu hertürlü yaptırım söz konusu bütün doktorları tenzih ederek yazıyorum coğu ateist insanlara zerre önem vermeyen basit insanlar.

yanıt0
yanıt0
Tüm 110 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title