Haberler

Ocak ayında haberlere en çok konu olan futbolcular belli oldu

Güncelleme:

Devre arası transfer dönemi 31 Ocak saat 18:00'da sona ererken, Türkiye'de gündemden düşmeyen isimler de ortaya çıktı. İnsansız haber analiz ve raporlama sistemi Habermetre, Ocak ayında futbol dünyasında en çok konuşulan isimleri belirledi.

Türkiye'nin en büyük dijital haber bankası olarak kabul edilen Habermetre, Ocak ayında Türkiye'de en çok konuşulan futbol figürünü ortaya çıkardı.

ZİRVE ARDA TURAN'IN

Ocak ayı transfer döneminin sona ermesiyle ortaya çıkan listenin zirvesinde, Arda Turan yer aldı. Galatasaray'ın uzun süre transfer gündeminden düşmeyen Arda Turan, toplamda 8,071 habere konu olarak en çok konuşulan isim oldu. İkinci sırada ise, bir diğer Galatasaraylı Henry Onyekuru, 6,964 haberle yer aldı.

Ocak ayında haberlere en çok konu olan futbolcular belli oldu

GUILHERME SÜRPRİZİ

Üçüncü sırada yine bir Galatasaray oyuncusu olan Radamel Falcao, 6,396 habere konu olarak Arda Turan ve Onyekuru'yu takip etti. Trabzonspor'un yeni transferi Guilherme de 5,799 habere konu olarak kendisine listenin dördüncü sırasında yer buldu.

Ocak ayında haberlere en çok konu olan futbolcular belli oldu

FATİH TERİM İLK SIRANIN SAHİBİ OLDU

Kulüp yöneticileri ve teknik adamların yer aldığı listede ise zirve, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in oldu. Fatih Terim, 16,156 habere konu olmayı başardı. İkinci sırada ise Beşiktaş ile yollarını ayıran teknik direktör Abdullah Avcı, toplamda 13,738 haberle kendisine yer buldu.

Ocak ayında haberlere en çok konu olan futbolcular belli oldu

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Sergen Yalçın, 9,794 habere konu olarak üçüncü sırada yer almayı başardı.

İşte Habermetre'nin verilerine göre hazırlanan listeler;

FUTBOLCULAR

1) Arda Turan: 8,071

2) Henry Onyekuru: 6,964

3) Radamel Falcao: 6,396

4) Guilherme: 5,799

5) Emre Akbaba: 4,281

6) Cenk Tosun: 2,689

7) Emre Mor: 2,143

8) Ricardo Rodriguez: 1,998

9) Ferdi Kadıoğlu: 1,806

10) Mert Çetin: 1,604

TEKNİK DİREKTÖR VE YÖNETİCİLER

1) Fatih Terim: 16,156

2) Abdullah Avcı: 13,738

3) Sergen Yalçın: 9,794

4) Ali Koç: 7,770

5) Ersun Yanal: 7,711

Kaynak: Haberler.com / Spor

Türkiye Futbol Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (16)

duran tekerlek:

zirve cimbomun işidir.

20
4
yanıtYanıtla
swq:

ne zirvesi, başlığa atlamışssın sazan gibi

yanıt2
yanıt1
adsız cengo:

SWQ, 34. haftada görüşmek üzere

yanıt0
yanıt2
zirve tek kişiliktir:

her zaman heryerde en büyük cimbom

8
7
yanıtYanıtla
ERNESTO:

Haberin basligina bak: Zirveye G. Saray ambargosu! Transferi iptal olsa da, Arda da listedeBirde icerigine bak. . . . . . . . . . . . . .

4
1
yanıtYanıtla
Memleketim:

Yorumlardanda görüldügü gibi bu haberleri daha yemiyor millet.

2
1
yanıtYanıtla
ha:

hahaha komedisiniz gerçekten haberini yaptınızda konuşuldu örneğin bi iki hafta haber yapmadınız kim konuştu bunları medya varsa bunlar var medya yoksa bunlar hiç kim duyar medya olmasa bunları bizim köyde

2
1
yanıtYanıtla
büyükler konuşulur:

sıralam tastamam doğru 1. gs 2. bjk 3. febe

2
1
yanıtYanıtla
DOĞRUCU DAVUT:

TERİM HAZRETLERİ YİNE SAATÇİ ARAYIŞINA ÇIKMIŞ !!!

0
2
yanıtYanıtla
doğrucu davut:

gs nin uefa kupası yok

yanıt1
yanıt0
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title