Haberler

Nikos Gavalas: "Olympiakos'u Çok Ateşli Bir Atmosfer Bekliyor"

- Nikos Gavalas: "Olympiakos'u çok ateşli bir atmosfer bekliyor"İSTANBUL - Yunanistan Novasports televizyonu muhabiri Nikos Gavalas, Vodafone Arena'daki atmosferi çok iyi bildiğini belirterek, "Beşiktaş avantajlı ve Olympiakos'u çok ateşli bir atmosfer bekliyor" ifadelerini kullandı.

- Nikos Gavalas: "Olympiakos'u çok ateşli bir atmosfer bekliyor"

İSTANBUL - Yunanistan Novasports televizyonu muhabiri Nikos Gavalas, Vodafone Arena'daki atmosferi çok iyi bildiğini belirterek, "Beşiktaş avantajlı ve Olympiakos'u çok ateşli bir atmosfer bekliyor" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş ile Olympiakos arasında oynanacak olan UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu rövanş maçı öncesinde mücadeleyi ve Olympiakos'u yorumlayan Novasports televizyonu muhabiri Nikos Gavalas, Vodafone Arena'da çok ateşli bir atmosferin olacağını ifade etti. Gavalas, "Çok ilginç ve zor bir maç olacaktır. Beşiktaş, ilk maçta Yunanistan'da çok avantajlı bir skor elde etti. Tabii ki bu futbol ve maçlar oynanmadan sonuç belli olmaz" dedi.

"Buradaki atmosferi biliyorum"

Beşiktaş ile Olympiakos arasında sezon başında oynanan hazırlık maçını takip ettiğini belirten Nikos Gavalas, "O maçta buraya gelmiştim. Çok ateşli bir atmosfer vardı. Çok güzel bir stat oldu. Beşiktaş'ı 40 bir taraftar destekleyecek. Olympiakos'ta bazı oyuncularda sakatlık problemi var. Forma giyemeyecekler. Brezilyalı defans oyuncusunda Viana cezalı ve oynayamayacak. Ancak Teknik Direktör Vouzas, bunu düşünmüştür ve o doğrultuda bir oyun planı uygulayacaktır. 2,5 yıl genç takımı çalıştırdı. Çok zeki birisi. Çok kısa sürede birçok şeyi değiştirdi takımda. Takım içindeki atmosfer oldukça iyi durumda. Futbolcular hocayı, hoca da futbolcuları çok seviyor. Beşiktaş ile oynanan ilk maçta ve ligdeki Atromitos mücadelesinde takımın başında sahaya çıktı. Tecrübesi fazla yok ama takımdaki olumlu hava, onun eseri" ifadelerini kullandı.

"Cambiasso 1 yıl daha oynayacak"

İlk maçta gol atan yıldız futbolcu Cambiasso hakkında da konuşan Gavalas, "Cambiasso çok iyi bir futbolcu. Kendisine çok iyi bakıyor. 35 yaşında ama kendisini çok genç hissediyor. İlk maçta golü atmıştı. Kendisi takımın en önemli oyuncusu" dedi.

Gavalas, Yunan basınında Cambiasso'nun önümüzdeki yıl takımın başına geçeceği yönünde iddiaların da doğru olmadığını söyleyerek, "İlk kez duydum. Böyle bir durum söz konusu değil. Cambiasso önümüzdeki sezon da futbol oynamak istiyor" diyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Yunanistan Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title