Haberler

Milliler sahaya Plevne Marşı ile çıktı!

Güncelleme:

A Milli Takımımız, İzlanda ile oynayacağı maç öncesi ısınmak için sahaya Plevne Marşı ile çıktı.

A Milli Futbol Takımımız, EURO 2020 Elemeleri H Grubu 9. maçında evinde İzlanda ile karşılaştı. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu'nda saat 20.00'de başlayan müsabakada İngiliz hakem Anthony Taylor düdük çaldı.

TÜMER METİN KENDİNDEN GEÇTİ

Kritik karşılaşma öncesi milli oyuncular ısınmak için sahaya çıktığı anda hoparlörden Plevne Marşı çalındı. Taraftarlar Türk bayraklarıyla oyuncuları selamlarken TRT Spor yorumcusu Tümer Metin de Plevne Marşı'nı bir süre dinledikten sonra "Beni sahaya koyun, 10 dakika oynarım şimdi" dedi. Bu anlar gülüşmelere neden oldu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

İzlanda Haberler

Bakmadan Geçme

MÜGE ANLI CANLI İZLE! 26 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (11)

ASLI:

TÜRKİYE MİLLİ TAKIMIMI OSMANLI MİLLİ TAKIMI OYNUYOR ANLAMADIM. BİZ 1923 DE OSMANLIYI GÖMDÜK. GÜZELİM İZMİR MARŞI VARKEN NE GEREK VAR OSMANLI MARŞLARINA UMARIM KAYBEDERLERDE AKILLANIRLAR. OSMANLI MARŞI İLE SAHAYA ÇIKAN HİÇ BİR TAKIMI DESTEKLEMEM MİLLİ TAKIMDA OLSA.

3
19
yanıtYanıtla
T.C:

SEN NE ZAMAN DUNYA''YA GELDINDE NEYI GOMUYORSUN. O BAYRAGA ARMAYA SAYGIN YOKSA LUTFEN T. C SINIRLARINDAN DISARI CIK. GOZUN KOR OLMUS SENIN BELLI BASLI DEGERLERINDE YOK, YANLIZLASMIS VE BITMIS DURUMDASIN GECMIS OLSUN SAMIMIYETSIZ.

yanıt4
yanıt2
M.Çek:

Bu ne saçma bir yorum. . . İzmir marşını benim kadar sevemezsin ama Plevne marşı da ceddin deden marşı da bizim. Senin anlayışınla kültür fakiri oluruz. Dönüp dönüp sadece İzmir Marşını söylersin başka olmaz olmaz çünki senin anlayışına göre

yanıt5
yanıt1
sercanTC:

izmir marşıda bizim osmanlıda bizim iyiside bizim kötüsüde ama senin gibi bölücülük yapanlar gitsin yunan marşını dinlesin

yanıt4
yanıt1
Horozkentli:

1923 den önce atalarin kimdi nasil bir yorum bu senin türklüğünden süpheliyim ben

yanıt4
yanıt1
Plevne:

Aslının derti bana neden gömmüyorsunuz anlamındadır. Kafa yormaya gelmez

yanıt9
yanıt3
DERBEDER CİMBOMLU:

ASLI ASLINI SÖYLE BİLELİM. BİZİM ASLIMIZ DA NESLİMİZDE BELLİ OSMANLI TORUNLARIYIZ ELHAMDÜLİLLAH.

8
1
yanıtYanıtla
fenerlihalit:

kafasi iyi ne yapalim aslinin. . . . osmanlidan ne kadarda rahatsizlar varmis yaw. . . . 1923 de osmanliyi gömmüsler. . . . neyi gömüyorsunuz ??? sacmalamissin

5
1
yanıtYanıtla
Türk oğlu Türk:

Tek kelime ile muhteşem

4
2
yanıtYanıtla
DİYARBAKIRLI:

Senin ceddin de daha önce OSMANLI''yı gömdüklerini düşün dükleri için kuduz yunan köpeklerini İZMİR''e girerken alkışlamıştı. SONRASI MALUM!!! tıpkı yunanlılar gibi senin atalarınıda DENİZE DÖKMÜŞTÜK

2
2
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title