Haberler

Mario Lemina: Önemli bir galibiyet aldık, böyle oynamaya devam edeceğiz

Galatasaray'ın Gabonlu yıldızı Mario Lemina, 2-0'lık Gaziantep FK galibiyeti sonrası açıklamalarda bulundu. Madrid'de taraftarları üzdüklerini belirten Lemina, "Önemli bir galibiyet aldık. Burada taraftarımızı sevindirdiğimizi düşünüyorum. Böyle oynamaya devam edeceğiz.'' dedi.

Galatasaray'ın Gabonlu orta sahası Mario Lemina, Spor Toto Süper Lig Cemil Usta Sezonu'nun 11. haftasında 2-0 kazandıkları Gaziantep FK maçının ardından konuştu.

"BÖYLE OYNAMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Lemina, 2-0 kazandıkları maçın ardından, ''Önemli bir galibiyet aldık. Buraya kadar gelen Galatasaray taraftarlarına teşekkür ediyorum. Madrid'de onları çok üzmüştük. Ama burada sevindirdiğimizi düşünüyorum. Böyle oynamaya devam edeceğiz.'' ifadelerini kullandı.

"DEPLASMANDA GÜZEL BİR GALİBİYET ALDIK"

Öte yandan Adem Büyük, maç sonu yaptığı açıklamada, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirterek, "Kazandığımız için mutluyuz. Taraftarlarımıza bir armağan olsun istiyorduk. Ağır bir maçtan çıktık. Moral olarak negatif durumdaydık. Bugün kazanmak istiyorduk. İyi bir oyunla kazandık. Zannedersem pozisyon vermedik, gol yemedik. Deplasmanda güzel bir galibiyet aldık." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Gaziantep Madrid Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (9)

TÜRK KÜRT KARDEŞTİR:

Ancak birbirinizi yenersiniz, iyi oyuncuysanız Avrupa''da Türkiye''yi rezil eden averaj takımı haline gelmezdiniz. Bence GS ne kadar yabancı varsa hepsini göndersin. Amatörlerdeki, gençlerdeki Türk oyuncular da daha kötü bir sonuç alamazdı Avrupa''da.

16
1
yanıtYanıtla
yuh:

çok önemli bi galibiyet tüm türkiye, avrupa hatta dünya ve tüm galaksiler arası gündem oldu bu galibiyeti konuşuyor. la bırakın alay geçmeyi artık sadece kendinizi kandırırsınız. sen git tüm dünyanın gözü önünde 6-0 yenil sonra gel utanmadan hikaye anlat. kandır. sonra gelsin mangırlar dansözler. yuh

10
0
yanıtYanıtla
ömer:

böle oynama yetmez

10
0
yanıtYanıtla
GS:

GÜCÜNUZÜN KÜÇÜK TAKIMLARA YETTIGINI TUM DUNYA GÖRDÜ.

4
4
yanıtYanıtla
Kenan:

Real madridden daha iyi takımı yendik şimdi dansöz oynatacağız kutlama zamanı

4
2
yanıtYanıtla
drogba:

brugge yenip kendinizi af ettirin yoksa taraftar hakkını helal etmez size. babelde bencil oynamamalı pasları hep futbolcuların arkasına atıyor onlar gol atmasınlarda düzeltip tekrar kendine versinler diye soldan bindirenede pas vermiyor çabuk ya içeri yada geri oynuyor pozisyonda kendi olup gol atsın istiyor hep. bence bu huyundan geçene kadar yedek kalmalı

3
1
yanıtYanıtla
hagi:

linens gibi yürekten takımı için oynayanları kadroya almazsan böyle olur. derbiler olsun büyük avrupa maçları olsun yürekten hırsla oynayan arkadaşlarını ateşleyen mağlubiyeti kabullenmeyen adamlarla kazanılır. ömer bayram gibi linens gibi geçen seneki donk ve feguli gibi adem büyük gibi. leminada o kategoride sayılır. emre moruda takıma monte etmek lazım. ön yargılı isme göre forma vermemeli hak eden giysin formayı. yoksa gs ne derbi kazanır ne avrupada maç kazanır.

2
0
yanıtYanıtla
DJAHALAD:

Galatasaray ancak kendini avutur....

2
0
yanıtYanıtla
Hüzünlü sonbahar:

Hadi bakalım sayın terim bu takımı bozma.

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title