Haberler

Maaşı Kesilen Kadın, Esas Şoku SGK'ya Gidince Yaşadı

Güncelleme:

Hatay'da 14 yaşından beri Suriyeli bir kişiyle evli olduğunu öğrenen kadının maaşı kesildi. Devlet yetkililerinden yardım isteyen talihsiz kadın, "Tam bir dolandırıcılık olayıyla karşı karşıyayım" dedi.

Hatay'ın İskenderun ilçesinde yaşayan Siham Reyhani (70), babasından kalan Bağkur maaşının kesilmesi üzerine başvurduğu SGK'da, 14 yaşından beri Suriyeli bir kişiyle evli olduğunu öğrendi. Bugün kadar hiç evlenmediğini belirten Reyhani, yetkililerden yardım istedi.

EVLİ GÖRÜNDÜĞÜ İÇİN MAAŞI KESİLMİŞ

İskenderun'da, bugüne kadar hiç evlenmeyen Siham Reyhani'nin, geçen yıl temmuz ayında yaşamını yitiren Bağkur emeklisi babasından kalan maaşı kesildi. SGK'ya ve maaş aldığı bankaya başvuran Siham Reyhani, evli göründüğü için maaşının kesildiğini öğrendi. Nüfus Müdürlüğü'ne giden Reyhani'ye, All Kassem adlı bir Suriyeli ile Gaziantep'te 14 yaşından beri evli göründüğünü belirtildi.

"DEVLET YETKİLİLERİNDEN YARDIM İSTİYORUM"

Kendisinin hiç evlenmediğini belirten Siham Reyhani, "Kardeşim Gülseren Reyhani ile birlikte, doğduğumuz babadan kalma evimizde yaşıyoruz. Evliliği bırakın, başımdan bir nişanlılık dahi geçmedi. Tam bir dolandırıcılık olayıyla karşı karşıyayım. İskenderun Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurdum. Devlet yetkililerinden, beni bu durumda kurtarmalarını ve yardım etmelerini bekliyorum" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İskenderun Haberler

500

Yorumlar (42)

MERAKLI:

İlerki yıllarda ''Batan Türkiye''nin Kısa Tarihi'' yazıldığında batmasının sebeplerinin başında ''Suriyeli Mülteciler'' diye yazılacak.

34
8
yanıtYanıtla
TÜRK:

Türkiye batsa göbek atarsın dimi

yanıt8
yanıt12
..:

kadın 14 yaşından beri evliymiş dikkatini çekerim

yanıt2
yanıt0
Meraklı:

Devletler kendi kendilerine batmaz, devletleri kötü yöneticiler batırır. Masal yerine biraz tarih oku.

yanıt3
yanıt1
sonsöz:

gayrı meşru yaşayıp babasını emekli maaşını alan mı desem maaşı almak için eşini boşayan mı desem hepsi türkiyede bir araştırsalar ortaya çıkacak ama nerdeee adalet yok ki

31
1
yanıtYanıtla
Çankırılı Mevlüt Bilgin:

suriyeliler gitmeli ama ama onalarda kalan haklarımızıda almalıyız devlet borçlandırmalı bizden kesip ödediklerini bize geri vermeli o arap tohumlarına hakkımı helal etmiyorum allah belalarını versin nerede arap varsa

20
10
yanıtYanıtla
çerkeşli Doğrucu:

Çankırının oyu yüzde 97 ile akp kazanmıştı berin gene oyları daha beter olun.

16
8
yanıtYanıtla
Comment:

Suriyeliler Turkiyeye yakismiyor. Avrupali bizi nasil avrupaya yakistirmiyor ise, bence Suriyeli de Turkiye ye yakismiyor. Cankirili Mevlut Bilgin in dedigi gibi, Suriyelilere yapilan masraflarin son kurusuna kadar devletlerinden geri alinmali. Devletleri geri odeyemiyorsa ulkelerinden toprak, yada benzeri mesela ulkenin elektrik dagitiminin Turkiye tarafindan yapilmasi ve kazanca ortak olmasi vs gibi cozumlerle geri odemeli. . .

19
2
yanıtYanıtla
ERMİŞ:

Balkanlardan gelenler Türk, daha bunu anlamaktan yoksunsun bir de kalkıp yorum yazıyorsun, sana ne deyim bilmem ki.

yanıt0
yanıt1
hüseyin:

bu suruyeliler bize her alanda artık zarar vermeye başladılar bunları hemen ve derhal kovmak lazımdır

21
0
yanıtYanıtla
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title