Haberler

Kocaeli 99'uncu Doğum Gününü Kutlayan Dev Kaplumbağanın Tahmini Galatasaray

99'uncu doğum gününü kutlayan dev kaplumbağanın tahmini GalatasarayKocaeli'nin Darıca ilçesinde bulunan Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı'nın en yaşlı sakini olan Dev Aldabra Kaplumbağası Tuki, kendisi için düzenlenen 99'uncu yaş günü partisinde, yarın oynanancak olan...

99'uncu doğum gününü kutlayan dev kaplumbağanın tahmini Galatasaray

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde bulunan Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı'nın en yaşlı sakini olan Dev Aldabra Kaplumbağası Tuki, kendisi için düzenlenen 99'uncu yaş günü partisinde, yarın oynanancak olan Galatasaray- Fenerbahçe maçının galibinin Galatasaray olacağını tahmin etti.

Yaklaşık olarak 20 yıldan bu yana Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı'nda yaşamını sürdüren ve ortalama ömürlerinin 250 yıl olduğu belirtilen Tuki isimli dev kaplumbağanın 99'uncu yaş gününe girmesi nedeniyle hayvanat bahçesi çalışanları, ziyaretçiler ve basın mensuplarının da katıldığı doğum günü partisi düzenlendi.

Bugüne kadar dünya Kupası da dahil, 5 önemli maç hakkında tahminde bulunan ve 5 müsabakanın da galibini bilen 99'uncu yaşındaki kamlunmağa Tuki, doğum günü partisinden önce de yarın oynanacak olan Galatasaray- Fenerbahçe müsabakası için tahminde bulunarak derbinin galibinin Galatasaray olduğunu işaret etti.

Tuki'nin önüne konulan Galatasaray ve Fenerbahçe renklerindeki futbol toplarından Galatasaray topuna yönlenerek derbinin galibinin Galatasaray olacağını tahmin eden Tuki'ye önceden hazırlanan ve içerisinde en sevdiği Roka, karnabahar ve maydanozdan oluşan doğum günü pastası ikram edildi.

Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı Genel Müdür Yardımcısı Simge Atasoy dünyanın en büyük kaplumbağa türlerinden olan Tuki hakkında yaptığı açıklamada, Hayvanat bahçesi olarak bizim yıllardır bir geleneğimiz var. Tuki, derbi öncesi tahminde bulunuyor, Galatasaray- Fenerbehçe olsun, Dünya kupası olsun bir çok derbi öncesi bu tahminleri yaptık. Bugün de Pazar günü oynanacak Galatasaray- Fenerbahçe maçı öncesi bir tahmin yapmasını istedik ve bu da aynı zamanda doğum gününe denk geldi. Tuki, yaptığı tahmin sonucunda Galatasaray'ın yeneceğini işaret etti. Bazı arkadaşlar mutlu oldu, bazıları bu durumdan mutsuz ama 5 yıldır tutturdu. Bu sene de tutturacağına inanıyoruz. Ayrıca hayvanat bahçesinde nesilleri tükenmek üzere olan 60'a yakın tür bulunuyor. Tuki'nin de onlardan biri dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Galatasaray Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title