Haberler

Kayıp Nesrin'in yakınları haykırdı, "Cenazesi belli, ölüsü yok"

Güncelleme:

Kayıp Nesrin'in yakınları haykırdı, "Cenazesi belli, ölüsü yok"ZONGULDAK - Zonguldak'ta 2 yıl önce "İnternet kafeye gidiyorum" diyerek evden ayrılan 16 yaşındaki Nesrin Koçaklı'nın halen daha bulunamaması üzerine ailesi caddede yürüyüş gerçekleştirdi.

Kayıp Nesrin'in yakınları haykırdı, "Cenazesi belli, ölüsü yok"

ZONGULDAK - Zonguldak'ta 2 yıl önce "İnternet kafeye gidiyorum" diyerek evden ayrılan 16 yaşındaki Nesrin Koçaklı'nın halen daha bulunamaması üzerine ailesi caddede yürüyüş gerçekleştirdi.

Koçaklı ailesinin 7 çocuğundan biri olan 16 yaşındaki Nesrin Koçaklı, 2017 yılında "İnternet kafeye gidiyorum" deyip evden ayrıldı. En son internet kafenin bulunduğu sokakta görülen Nesrin Koçaklı'dan 2 yıldır haber alınamadı. Ailenin ihbarı üzerine her yerde aranan Nesrin Koçaklı adeta sırra kadem bastı. Çevredeki güvenlik kameraları başta olmak üzere görüştüğü kişilerin ifadelerine de başvuran ekipler olayla ilgili Erkan K. isimli zanlıyı gözaltına aldı.

Nöbetçi mahkemeye sevk edilen Erkan K., kuvvetli suç şüphesi ile tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ancak halen daha Nesrin Koçaklı'ya dair bir iz bulunamaması üzerine aile İstasyon Caddesi'nden Gazipaşa Caddesi'ne yürüyüş gerçekleştirdi.

"Hak, hukuk, adalet istiyoruz"

Anne Yeter Koçaklı, abla Yeşim Demir ve kardeşi Sibel Demir yürüyüşte en ön sırada Nesrin Koçaklı'nın fotoğraflarını taşıyarak gözyaşı döktü. "Cenazesi belli, ölüsü yok" yazılı pankartla yürüyen kalabalık, sloganlar atarak Madenci Anıtı önüne geldi. Burada aile adına konuşan Gökhan Demir, "İlk önce emniyet teşkilatımıza teşekkür ediyoruz. Biz defalarca şu anda cezaevinde olan şahsın evine gittik. Bize bilmiyorum diyerek gönderdi. Şu ana kadar hep sustuk. Ama artık haykırıyoruz. Devlet büyüklerimizden Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dan destek bekliyoruz. Cenazemiz ortada yok. Biz cenazemizi istiyoruz" diye konuştu.

Acılı anne Yeter Koçaklı ise "Ben evladımı arıyorum. Cumhurbaşkanım yalvarıyorum. Ben bir anneyim. Allah rızası için. Cezaevinde bir çocuğumu kaybettim. Bu ikinci evladımı kaybediyorum. Allah rızası için adalet istiyorum. Kızımın cenazesini istiyorum. Ben yavrumun bir parçasını istiyorum. Sırtındaki montunu istiyorum" diye ifade etti.

Kalabalık grup daha sonra olaysız şekilde dağıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Zonguldak Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

Bakmadan Geçme

11 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 11 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 11 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 11 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 11 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 11 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Maymunlar Cehennemi Yeni Krallık izle! (TÜRKÇE DUBLAJ) Maymunlar Cehennemi Yeni Krallık filmi Türkçe dublaj full nereden izlenir? 11 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 11 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 11 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 11 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 11 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 11 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 11 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Erol Bilecik kimdir? Erol Bilecik hangi takımlı? Onaylı Randevu Sistemi ne zaman başlıyor? Yeni hastane randevu sistemi başladı mı? Altınay Savunma (ALTNY) halka arz sonuçları açıklandı mı?
CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title