Haberler

Kayıp balıkçılarla ilgili şok iddia: Ruslar bizi gördü, durmadan devam etti

Güncelleme:

Kilyos açıklarında tankerle çarpışarak batan teknede kaybolan iki balıkçıdan birinin cenazesine ulaşıldı. Dalgıçlar tarafından çıkartılan İlyas Domaç'ın cansız bedeni, kıyıya getirildi. Domaç ailesinin yakınları, kazadan sağ kurtulan balıkçıların "Rus tankeri kazadan sonra bizi gördü, fener çaktılar, yollarına devam ettiler" dediğini aktardı.

Geçtiğimiz Cuma günü Kilyos açıklarında balıkçı teknesi ile Rus tankeri çarpışmış, kazada 3 balıkçı kurtarılırken 3 balıkçı ise denizde kaybolmuştu. Cuma gününden bu yana sürdürülen çalışmalarda bir balıkçının cenazesine ulaşılmıştı. Deniz Kuvvetleri Komutanlığı TCG Alemdar denizaltı kurtarma gemisi ve Sahil Güvenlik ekiplerince yürütülen çalışmalar sonucunda kayıp balıkçılardan birinin daha cesedine ulaşıldı.

İLYAS DOMAÇ'IN CESEDİ 70 METRE DERİNDE BULUNDU

Yaklaşık 70 metre derinlikteki enkazdan çıkartılan cesedin İlyas Domaç'a ait olduğu öğrenildi. Sahil Güvenlik Botu'na yüklenen cenaze, İstinye'de bulunan Sahil Güvenlik Komutanlığı'na getirildi. İstinye'de gün boyu cenaze yakınlarının bekleyişi de devam etti.

"RUSLAR BİZİ GÖRDÜ, DURMADAN DEVAM ETTİ"

Balıkçıların yakını olduğu öğrenilen Abdullah Işıldak, kazaya ilişkin önemli açıklamalar yaptı. Kazada kurtulan balıkçılarla görüştüğünü söyleyen Işıldak, şu şekilde açıklamada bulundu: "Bana gemiyi görmediklerini söylediler. Arkadaşlar akşam saat 18.00'de denize çıktı. Hava kararmıştı. Yusuf ile İlyas alt kamerada çay içiyor ve yemek yapıyormuş. Geminin çarpmasıyla birlikte dışarı bulunan Ali ve bir tayfa denize düşüyor. Fatih de kendini denize atıyor. O ara denizde kardeşini buluyor. Ancak onların bize anlattığı 'Ruslar bizi gördü fener çaktılar, gördüler ve hiç durmadan devam ettiler' dedi. O ara küçük olan Ali 'abi ben gidiyorum' demiş. Daha sonra yandan Samsunlu bir motor görüyor geliyor halat atıyorlar. Fatih halatı tutuyor, önce kardeşini sonra kendisini kurtarıyorlar."

Kayıp balıkçılarla ilgili şok iddia: Ruslar bizi gördü, durmadan devam etti

Kayıp balıkçılarla ilgili şok iddia: Ruslar bizi gördü, durmadan devam etti

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Kilyos Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (7)

selim:

olayın kanal istanbul ile alakası bile yok kanal istanbul girişinde kaza olmaz diye garanti mi var? artı kanal istanbulun etrafında da konutlar yapılıp insanlar oturacak ve oradan geçen tankerler de kaza yaparsa o insanlar için tehlike saçacak. çok şükür biz aklımızı başkalarına emanet etmedik.

3
5
yanıtYanıtla
takavit:

ben utanmiyorum kanal istanbula karsi cikanlara oy verip desdek olanlar utansin bu cenazelerin vebali onlarin boynunadir

1
4
yanıtYanıtla
takavit:

Bu Haberle İlgili Yorumunuzu Yazınbudurumda kanal istanbulun ne kadar gerekli oldugunu anladik

0
4
yanıtYanıtla
süleyman:

Kanal İstanbul yetmez. Esasında karadeniz ile hazar denizi arasında da bir kanal yapmak lazım. O zaman Orta Asyadaki Türk devletlerine de denizden doğrudan ulaşım sağlanmış olur. Bunlar ergeç olur.

1
0
yanıtYanıtla
hakan:

harika bir fikir inşaAllah yetkililer bu fikirleri not eder ve kısa zaman içinde hayata geçirir

yanıt0
yanıt0
vezır42:

bu olayda kanal ıstanbul tartısanlar bı gıdın hadı abım ya

0
0
yanıtYanıtla
Nil:

Ruslar işte ne beklersin bıraksan kanımızı içerler

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title