Haberler

İtalyanlar, asker selamı veren Merih Demiral'ı Juventus'ta istemiyor!

Güncelleme:

Juventuslu taraftarlar, Arnavutluk ve Fransa maçlarında asker selamı veren Merih Demiral'ın takımdan gönderilmesi için kampanya başlattı.

A Milli Takımımızın Fransa ile 1-1 berabere kaldığı mücadelede oyunuyla kendine hayran bırakan ve sonrasında Asker Selamı'nda hırslı görüntüsüyle öne çıkan Merih Demiral'ın hareketleri İtalya'da "öfkeyle" karşılandı.Sosyal medya üzerinden birçok Juventus taraftarı, Merih Demiral'ın takımdan gönderilmesi yönünde paylaşımlar yaparken, "DemiralOut" etiketi İtalya'da gündeme oturdu.

"ETİK DEĞERLERE KARŞI"

Juventuslu bazı taraftarlar, yetenekli oyuncunun İtalyan kulübünün 2018'de yayınladığı "etik değerlerine" karşı hareket ettiğini iddia ederken, Juve'nin "genel prensipleri" arasında yer alan "Juventus cinsiyet, etnik köken, ırk, sağlık durumu, politika, dil gibi farklılıklara saygılıdır ve ayrım yapmaz" maddesinin de sözleşme feshine neden olarak gösterilmesi gerektiği gibi absürd bir yaklaşımda bulundular.

Öte yandan Türk sosyal medya kullanıcılarımız da aynı etiketle yaptıkları paylaşımlarla milli oyuncumuza destek çıktılar ve İtalyanlara tepki gösterdiler.

(Sporx)

Kaynak: Haberler.com / Spor

merih demiral Juventus Fransa Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (34)

Adem:

Adam canavar gibi, takımlar sıraya girer almak için.

34
4
yanıtYanıtla
yiğit alp:

gelir TÜRKİYEYE aslan parçası

36
2
yanıtYanıtla
Vatansever:

işte size avrupanın ''gerçek yüzü''.

34
2
yanıtYanıtla
Mehmet Yozgatlı:

Biz Bize Yeteriz Allah bizimle olsun gerisi boş abd ymiş almanyaymış fransaymış hepsi hikaye

26
6
yanıtYanıtla
M.Çek:

Bunlar gibi davranan tüm ülkelere ekonomik boykot. Hiçbirinin ürününü kullanmayın, malını alıp satmayın. Ama yapamazsınız

26
2
yanıtYanıtla
BEŞİKTAŞLI:

ADAM SİYAH BEYAZ , formayı giydi bir kere artık FENER''E gelmez :)

7
18
yanıtYanıtla
AYNEN:

FENER DEĞİRMENİNE DÜŞERSE DİĞERLERİ GİBİ OLUR

yanıt9
yanıt3
Gel:

Gel fener e italya bedava ya bırak bu kadar rahatsız oldunuz hatta çekelim uefa ya resti ülke olarak gitmeyelim avrupa şampiyonasına

11
10
yanıtYanıtla
Hakan:

ben almanya da yasiyorum ve buradaki türklere karsi olan nefreti kini görseniz almanlarin ve avrupalilarin ne kadar türk ve müslüman düsmani oldugunu görürdünüz abartmadan söylüyrum türkiyedeki özgürlügün ve insanlara esit davranmanin yüzde 1 i yok almanya da. . . simdi diyiceksiniz ozaman neden hala ordasin, cünkü burada dogdum kardeslerim akrabalarim hep burda türkiye ye gidincede sanki baska millettenmisiz gibi adimiz almanci iyi niyetle yaklasan insan cok az

18
3
yanıtYanıtla
Nee:

O zaman alman gibi davran . ekmeğini yediğin ülkeyi burda kötüleme

yanıt6
yanıt14
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title