Haberler

Güzel oyuncu Kristen Stewart, yeni kız arkadaşıyla festivale el ele tutuşarak geldi

Güncelleme:

Alacakaranlık serisi ile yıldızı parlayan güzel oyuncu Kristen Stewart, festivale yeni kız arkadaşı Dylan Meyer ile el ele tutuşarak geldi.

Amerikalı aktris Kristen Stewart , geçen hafta Toronto'da yapılan Uluslararası Film Festivaline bir kaç hafta önce ilişki yaşamaya başladığı senarist kız arkadaşı Dylan Meyer ile el ele tutuşarak geldi.

EL ELE YÜRÜMELERİNE RAĞMEN POZ VERMEDİLER

Çift kırmızı halı üzerinde ele ele yürümelerine rağmen objektiflere poz vermek için durmadılar.

Güzel oyuncu Kristen Stewart, yeni kız arkadaşıyla festivale el ele tutuşarak geldi

SEVGİLİSİNDEN AYRILDIKTAN HEMEN SONRA AŞK YAŞAMAYA BAŞLADILAR

News Magazin dergisine açıklama yapan oyuncuya yakın bir kaynak Kristen'in bu yaz inişli çıkışlı ilişki yaşadıktan sonra ayrıldığı model sevgilisi Stella Maxwell'den ayrıldıktan sonra yeni kız arkadaşı ile ilişki yaşamaya başladığını ve çiftin çok mutlu olduğunu söyledi.

Güzel oyuncu Kristen Stewart, yeni kız arkadaşıyla festivale el ele tutuşarak geldi

ÖPÜŞÜRKEN GÖRÜNTÜLENMİŞTİ

Kristen Stewart, geçtiğimiz günlerde New York'ta bir binanın merdivenlerinde beraber oturduğu senaryo yazarı Dylan Meyer ile öpüşürken görüntülenmişti.

Güzel oyuncu Kristen Stewart, yeni kız arkadaşıyla festivale el ele tutuşarak geldi

Güzel oyuncu Kristen Stewart, yeni kız arkadaşıyla festivale el ele tutuşarak geldiStella Maxwell ve Kristen Stewart

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kristen Stewart Toronto Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı?
500

Yorumlar (42)

txx:

şu gerizekalıların her yaptığını da bi kıyamet alameti diye yazmayın. ne bilsin kıyameti seyi onlar siz müslümanım diyenlerin yaptıklarına bakın. . .

24
20
yanıtYanıtla
xxx:

islam dini şahıslara ait değildir. Siz bir sahte imam görünce ya da duyunca hemen kötülmeyin islam dinini. Yahudilerin inandığı bir söz var '' Her koyun kendi bacağından asılır '' diye ama sonuçta etrafınıda kokutuyor. . Vay bunları asacaksın Vay bunları keseceksin demek birşey kazandırmaz. Merak etmeyin kendi dinlerindede hoş karşılankıyordur. Her ne kadar bizde sözde çağdaşçılar varsa onlardada toplumunu bozan böyle yapılar var. Malesef böyle durumların sonu bir son dakika haberinde intihar oluy

yanıt8
yanıt8
ŞAHİN 75:

dünyanın sonu yakındır

20
12
yanıtYanıtla
Erdal:

Kıyamet alametleri gerçekleşiyor.

17
13
yanıtYanıtla
KÖYLÜ REŞO:

NE BİLDİN HEMEN YOBAZ ŞERAFETTİN??

yanıt0
yanıt0
tades:

en azından aklı başında bunların alan memnun veren memnun küçük çocuklara tecavüz eden kuran kurslarında erkek çocuklara tecavüz edenler esas bunlar cehennemlik

15
11
yanıtYanıtla
melisa:

ilk defa duzgun bir yorum gördüm ??

yanıt0
yanıt0
PAŞALI:

Allah bunları şaşırtıyor

7
17
yanıtYanıtla
ayşe:

allah şaşırtmaz bunlar şaşmış

yanıt10
yanıt1
6.FİLO:

çift birbirine çok yakışıyor. kız tarafı hangisi :)

12
2
yanıtYanıtla
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title