Haberler

Günay Güvenç maç sonunda itiraf etti: Evet yere yatıyorum

Gaziantep kalecisi Günay Güvenç, Antalyaspor maçı sonrasında, "Genelde Türkiye'de skoru bulunca yatmalar, oyunu soğutmalar oluyor. Bunu herkes yapıyor, ben de yapıyorum." dedi.

Süper Lig'in 12. hafta kapanış maçında Antalyaspor, sahasında Gaziantep FK ile 1-1 berabere kaldı. Gaziantep'in deneyimli kalecisi Günay Güvenç maç sonunda karşılaşmayı yayıncı kuruluşa değerlendirdi. Günay, "İkinci yarı heyecanı Antalyaspor tarafı artırdı. İkinci yarı pek iyi değildik. Antalyaspor'un 1 ya da 2 pozisyonu var. İkinci yarı arkadan gördüğüm kadarıyla, ilk yarıya tezat bir durum vardı. Birinci yarıdaki futbolun üstüne çıkmalıyız. Bardağın dolu tarafına bakmak lazım." dedi.

Günay Güvenç maç sonunda itiraf etti: Evet yere yatıyorum

"BUNU HERKES YAPIYOR"

Günay, "Türkiye'de skoru bulunca takımlar yatıyor, oyunu soğutuyor. Bunu herkes yapıyor, ben de yapıyorum. Biz burada bugün 1 puan kazandık. Yeni bir takımız. Denizlispor'u evimizde yenmek istiyoruz." diyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Günay Güvenç Antalyaspor Gaziantep Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500

Yorumlar (9)

ONUR:

biraz premier lig izleyinde kendınızden utanın adamlar 4 0 gerideyken bile aynı dısıplın aynı heycanla oyun oynamaya çalısıyor bızım lıgımızde deplasman dakıka 1 one gecsın 89 dakıka yerden kalkmıyor

41
3
yanıtYanıtla
GÜFRAN:

DELİKANLI GİBİ İTİRAF ETMİŞ HELAL OLSUN

4
12
yanıtYanıtla
Dodo:

Bu işi volkan demirel soktu ülkeye. Geri pasda aykutlu fenerden çıktı. Fener lav, gs pav, bjk yan edilsin. Yerlerini uygun birşey yaparız artık.

4
4
yanıtYanıtla
Kadıköy:

Futbola çamuru terim ve öğrencileri taraftarları bulaştırdı. Paralel yapıyıda gs ve onun tohumları bulaştırdı. Bilde konuş

yanıt7
yanıt3
vahdettin bayram:

ingiltere ligini seyret biraz. . . insanlar yattığını izlemek için maça gelmiyor, futbol izlemek istiyor insanlar.

8
0
yanıtYanıtla
DOĞRUSU:

ALNINDAN ÖPÜYOM YAVRUM. YATA YATA BÜYÜYO YENİ NESİL LAA

7
0
yanıtYanıtla
1234:

O yüzden Türk Futbolu yerlerde sürünüyor.

4
0
yanıtYanıtla
Kadir inanır:

Yat ulen

1
1
yanıtYanıtla
yorumcu:

Türkiye de böyle yapıyorlarmış!! tüm dünyada böyle bu işler. vakit geçirmek futbolun içinde var. basketboldaki gibi kronometre uygulaması getirmezsen devam da eder. futbolda topun oyunda kalma süresi diye birşey var. .

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title