Haberler

Gheorghe Hagi, Sezon Sonunda Sahibi Olduğu Takımdan Ayrılacak

Güncelleme:

Geçtiğimiz sezon sahibi olduğu Viitorul Constanta ile şampiyon olan Gheorghe Hagi, sezon sonunda takımdan ayrılmaya kesin olarak karar verdi.

2009 yılında kurduğu futbol akademisi Viitorul Constanta ile geçen sezon Romanya şampiyonu olan ve bu sezon da şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray'ın efsanevi futbolcularından Gheorghe Hagi, gelecek sezondan itibaren kariyerine farklı bir yol çizecek.

KENDİ KULÜBÜNE COSTEL GALCA'YI GETİRECEK

Rumen basınından Gazeta Sporturilor'un haberine göre Gheorghe Hagi, sahibi olduğu kulübü Viitorul Constanta'da kendisinin yerine getireceği teknik adamı belirledi.

Hagi'nin kulübünü gelecek yıldan itibaren Rumen teknik adam Costel Galca'nın çalıştıracağı iddia edildi.

(Futbol Arena)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Gheorghe Hagi Galatasaray Romanya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (4)

Suat Deniz:

canım HAGİ. . . Bize ne sevinçler yaşattın. Allah ım sana hiç bir üzüntü vermesin. . . Amin.

18
2
yanıtYanıtla
Patlamış Mısır:

sen Türkiye''ye gelmiş geçmiş en büyük Futbolcusun aslını iddia eden su topu izleyicisidir zaten !

4
1
yanıtYanıtla
HAGI:

ŞEVKET ACI SEN KONUŞMA YAW . ROBERTO CARLOSMUŞ ANELKAMIŞ ALEXMİŞ. SEN BU ADAMLARLA HAGIYI KIYASLAMAN BİLE SAÇMALIK SEN KAÇ YAŞINDASIN ACABA.

0
0
yanıtYanıtla
GS:

türkiyeye gelmiş isim futbolcuları oldu posasını aldıklarımız ama hagi başka büyüktü türkiyede zirve yaptı

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title