Haberler

Fransa Spor Bakanı asker selamına taktı: UEFA'dan yaptırım talep ediyorum

Fransa Spor Bakanı Maracineanu, A Milli Takım'ın Fransa ile 1-1 berabere kaldığı maçta milli futbolcuların verdiği asker selamından duyduğu rahatsızlığını dile getirdi. Maracineanu, yaptığı paylaşımda bu konuda UEFA'dan yaptığım talep ettiğini belirtti.

A Milli Futbol Takımı, 2020 Avrupa Şampiyonası (EURO 2020) Elemeleri H Grubu'nda Fransa'yla deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Millilerimiz bu sonuçla gruptaki liderliğini korudu. Milli futbolcular Kaan Ayhan'ın attığı gol sonrası asker selamı verdi.

UEFA, FRANSA'NIN İPTAL TALEBİNİ REDDETTİ

A Milli Futbol Takımımızın Fransa ile 1-1 berabere kalıp liderliğini devam etmesinin ardından Fransa'dan hoş olmayan açıklamalar geldi. Fransız bazı politikacılar, Barış Pınarı Harekatı nedeniyle güvenlik sorunları çıkabileceğini belirtmiş ve maçın iptal edilmesi gerektiğini söylemişti. UEFA, Fransa'dan gelen bu talebi doğal olarak reddetmişti.

"UEFA'DAN YAPTIRIM TALEP EDİYORUM"

Fransa Spor Bakanı, karşılaşmanın ardından attığı tweetle dikkatleri üzerine çekti. Maracineanu, "Fransa Futbol Federasyonu ve polislere çok teşekkür ederim, hiçbir taşkınlık olmadı. Türk oyuncuların asker selamı yapması spor ruhuna aykırı. UEFA'nın bu konuda bir yaptırım yapmasını talep ediyorum." paylaşımında bulundu.

Fransa Spor Bakanı asker selamına taktı: UEFA'dan yaptırım talep ediyorum

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mehmet Kasapoğlu Fransa Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (17)

ARAS:

HİTLER''İN ATA SÖZÜ, DÜNYA BİR ÜLKE OLSAYDI SANAYİSİ ALMAN, ORDUSU TÜRK, HAYAT KADINI DA FRANSIZ OLURDU.

25
2
yanıtYanıtla
VAHİD:

İYİ GÜZEL DE. ADAM SAVAŞ SAVAŞA ALMAN ULUSUNU BİTİRDİ. BU GÜN ALMANYANIN SANAYİ YABANCILAR SAYESİNDE AYAKTA DURUYOR.

yanıt1
yanıt0
gısmet bakalım:

O sözü Hitler gibi ari alman ırkını yaşamayı hakeden tek ırk olarak gören biri dememiştir hacı. . . Ama söz mantıksız değil ilk ikisi çok doğru sonuncuya dair fikir edinebilir miyiz çok zor ama neden olmasın umut dünyası

yanıt0
yanıt0
MEMET33:

SELAM VERMEK SÜNNET, ALMAK FARZDIR. . .

15
4
yanıtYanıtla
müslüman:

kuranda ve hadislerde böyle bir şey yok. . . . geleneksel olarak gelmiş gidiyor, kimse kimseye selam vermek ve almak zorunda değil

yanıt3
yanıt18
BATUHAN:

Senin gibi inkârcı münafıklar yerin dibine batsın.

yanıt1
yanıt0
BATUHAN:

NİSA 86 - Size bir selâm verildiğinde ya daha güzeli ile veya dengi ile cevap verin. Allah her şeyin hesabını eksiksiz bilmektedir.

yanıt1
yanıt0
FB18:

SELAMI VERENDEN DEĞİL ALMAYANDAN HESAP SORACAKSINIZ

13
3
yanıtYanıtla
tret:

bi susun da motorunuz soğusun. 1. dünya savaşında onlara vadedilen topraklarda biz olunca acılarını heryerde haykırıyorlar tabi. . .

13
1
yanıtYanıtla
YAPTIĞINI YAŞARSIN ALLAH''''IN KANUNU:

hadi oradan şarlatan daha geçen sene 2018 Dünya şampiyonu olan Fransa''nın futbolcusu Greizman madalya alırken Macron''a Asker selamı vermişti o zaman bizlerde sizlere yaptırım istiyoruz tabii yenemediniz oda yetmedi ülkemizi bi dünya bir oldunuz tehdit üstüne tehdit ettiniz yok suriye, den çekil yok çekilmezsen şöyle olur böyle olur demediniz mi eeee ne oldu Türkiye Cumhuriyeti Devletimiz Göklere Çekilen Bayrak inmez dedi Amerika israil ingiliz alman batı ab ile nato destekli teröristler BAM BAM

12
1
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title