Haberler

Eski spor spikeri Kübra Hera Aslan, Ozan Doğulu ile görüntülendi

Güncelleme:

Ozan Doğulu, çocuklarının annesi Ece Yosmaoğlu ile 11 yıllık evliliğini 2018 yazında bitirmişti. Bu ayrılığa eski spor spikeri ve şimdi şarkıcı olan Kübra Hera Aslan'ın neden olduğu iddia edilmişti.

Sevgililer önceki gün Arnavutköy'deydi. Objektifleri fark eden popçu, "Dikkat et bizi çekiyorlar" dedi. Ozan Doğulu bunun üzerine adımlarını hızlandırdı, Kübra Hera Aslan'dan uzaklaşmaya çalıştı.

OZAN DOĞULU'YA NE KADAR AŞIK OLDUĞUNU ANLATTI

Eski spor spikeri ve şimdi şarkıcı olan Kübra Hera Aslan, 10 yıl önce Miss Turkey ikinci güzeli seçildi. Uzun süre spor spikerliği yaptı. Şimdi hep hayalini kurduğu müzik dünyasına adım attı. Adı birlikte çalıştığı Ozan Doğulu'yla aşk dedikodularına karıştı. Hatta Doğulu'nun boşanmasının sebebi olarak gösterildi. Kübra Hera Aslan bugün Kanal D'deki '2. Sayfa'ya konuk oldu ve Ozan Doğulu'ya ne kadar aşık olduğunu anlattı.

"BANA YOL GÖSTERDİ"

Ben Ozan Doğulu'ya çok aşığım. Şöyle Ozan benim erkek arkadaşım olması dışında en iyi arkadaşlarımdan biri. Bu sektörde bana yol gösteren… Hem prodüktörüm, hem abim, hem arkadaşım hem de erkek arkadaşım.

Eski spor spikeri Kübra Hera Aslan, Ozan Doğulu ile görüntülendi

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ozan Doğulu Arnavutköy hera aslan Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500

Yorumlar (20)

Çeto:

lokum gibi karı

15
6
yanıtYanıtla
EBULHAYRLI:

SİNOP LOKUMU

yanıt2
yanıt7
Gülyalıdan uğur:

aynen

yanıt11
yanıt6
HOŞAF:

Kadın milleti hiç çekinmeden utanmadan yuva yıkar ve bundan büyük mutluluk duyar çünkü istediğini elde etmiştir.kadınlar canlarının istediği her şeyi yapmaya haklarının olduğunu düşünürler.ihtirasları yüzünden savaş çıksa ve milyonlarca insan ölse umursamazlar bile.kadın şeytandır.

16
2
yanıtYanıtla
naber:

erkekler de surekli yarış yapar, savaşcıdır kadınları ezmeye bayılırlar . üstün bir kadın gorduklerinde ezmeye calışrılar

yanıt5
yanıt2
haklısın:

Bunlara vereceksin 3000 tl. bir kart dilediğin gibi de oyna. Daha fazla etmezler. Hem erkeğe de yazık devamlı bunların kaprislerini çekeceğine bunlar seni çeksinler. Biz erkekler aptalız ki bunlara servet harcıyoruz. AŞK DİYE BİRŞEY YOKTUR. PARA VAR

yanıt0
yanıt0
NE NE:

Hem abim hem sevgilim ne demek.kadının fantezi dünyasına bakar mısınız.

12
0
yanıtYanıtla
SEVILAYYY61:

11 YILLIK EVLILIKLERINI YIKTI!!!!! OZAN DA AKLINA GIRMESINE MÜSAADE ETTI- AILESINE COCUKLARINA YAZIK OLDU . . .

10
0
yanıtYanıtla
Deli Kadir:

Bayanda da ne dudak var be. . . .

7
2
yanıtYanıtla
SINIR OLUYORUM BÖYLELERINE:

ADAM MI YOKTU DA EVLI ADAMA TAKILDI - SARKICI OLABILMEK ICIN ADAMI KULLANIYOR VERIYOR DA VERIYORDUR !!!!

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title