Haberler

Emre Belözoğlu, Abdennour'a küfür ettiği iddialarına açıklık getirdi!

Emre Belözoğlu, Kayserispor'un Tunuslu oyuncusu Ayman Abdennour ile girdiği diyaloğu anlattı. Emre, "Oraya özür dilemek için gittim, ayağına bastığımı da hissetmedim. Kendisinden iki kez özür diledim, o da bir cevap verdi. Ben de tepki gösterdim." dedi.

Süper Lig'de Kayserispor ile Fenerbahçe'yi karşı karşıya getiren maçta Emre Belözoğlu ile Aymen Abdennour arasında sözlü tartışma yaşandı. Yayıncı kuruluş moderatörlerinden Güntekin Onay, karşılaşma sonrası yayımlanan programda, Emre Belözoğlu'nun rakibine küfür ettiğini söyledi.

"YAYINI KURULUŞ SAHAYA ODAKLANMALI"

DMAX'ta yayınlanan Aslında programına konuk olan Emre, Kayserispor'un Tunuslu oyuncusu Ayman Abdennour'a küfür ettiği iddialarına açıklık getirdi. Emre, "Abdennour ile girdiğim diyalogdan dolayı çok da mutlu değilim. Oraya özür dilemek için gittim, ayağına bastığımı da hissetmedim. Kendisinden iki kez özür diledim, o da bir cevap verdi. Ben de tepki gösterdim. İnsanlar yaptığımı hata olarak görüyorsa, özür dilemekten asla geri durmam. Onlara böyle bir görüntü vermek istemezdim. Yayıncı kuruluş da biraz daha sahaya odaklanmalı" dedi.

EMRE SEZON SONUNDA FUTBOLU BIRAKACAK MI?

Emre, "Futbolu bırakma konusunda kararımı henüz vermedim. Zaten böyle bir kararı insanın kendisi vermeli, başkalarına bırakmamalı. Bu sezon omuz omuza şampiyonluğa yürümek, muhteşem taraftarımıza bunu yaşatmak istiyoruz. Benim adıma da öyle bir final olmasını istiyorum." diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Emre Belözoğlu Kayserispor Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (44)

M.Çek:

Küfürbazdın şimdi birde yalan konuşma huyun ortaya çıktı. Türk futbolundan elini ayağını ve de dilini çek artık

35
8
yanıtYanıtla
EN BÜYÜK FENER:

ASIL KÜFÜRBAZLAR GS NİN BAŞINDAKİ KABADAYI GÖRÜNÜMLÜ FATİH TERİM VE HASAN ŞAŞ ÖNCE BUNLAR ELİNİ ÇEKSİN.

yanıt0
yanıt3
M.Çek:

Unuttum yazmayı yerde yata futbolcu sana hangi dilden birşey söyledi de ne anladın?

yanıt6
yanıt2
ali:

emre bi bıraksada futbolu türk futbolu bir pislikten kurtulsa

27
7
yanıtYanıtla
NE HALE GELDIK:

CALAN DEYILDE YAKALAYAN SUCLU, SÖVEN DEYILDE YAYINLAYAN (ceken) SUCLU !

31
2
yanıtYanıtla
FUTBOLUN KATILLERI:

VOLKAN - EMRE-CANER-AYKUT-ARDA BUNLARIN ORTAK YANI SIZCE NE ???

23
2
yanıtYanıtla
asd:

ooooooooo neyse

yanıt1
yanıt0
YAPMA YAV!!!:

YOK YAV ETMEDİN DEĞİLMİ, BİZDE YEDİK.

22
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Emre BELÖZOĞLU nankör bir insandır. Ekmeğini yediği kulübe vefasızlık saygısızlık yapmıştır. Kişiliği yaşı 40-50 olsa da değişmez. Defalarca vukuatları olmuştur. Yaptığı savunmaya da KIVIRMA denir.

14
6
yanıtYanıtla
FB:

KISKANÇLARRRRR. . . . PATLAYIN LANN

yanıt0
yanıt4
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title