Haberler

Ünlü model Emily Ratajkowski'den iç çamaşırlı paylaşım!

Güncelleme:

Güzel model Emily Ratajkowski, yaptığı Instagram paylaşımlarıyla sık sık adını duyurmayı başarıyor. Dün sütyensiz bir paylaşım yapan Ratajkowski bugün de bir marka için objektiflerin karşısına geçti. Güzel model verdiği iç çamaşırlı pozuyla tüm dikkatleri üzerine çekti.

Emily Ratajkowski, cesur Instagram paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Dünkü sütyensiz paylaşımı sonrası bugün de bir markette iç çamaşırıyla verdiği pozu takipçileriyle paylaştı.

DÜN SÜTYENSİZ PAYLAŞIM YAPMIŞTI

Instagram paylaşımlarıyla sık sık gündem olan Ratajowski, dün köpeğini gezmeye çıkardığı bir videosunu paylaşmıştı. Videosunda ünlü modelin sütyensiz oluşu dikkatlerden kaçmamıştı.

İÇ ÇAMAŞIRLI POZUNU PAYLAŞTI

Ünlü model bugün de bir marka için objektiflerin karşısına geçti. Dantelli bir iç çamaşırıyla poz veren Ratajowski yine nefes kesti.

Emily Ratajkowski'den iç çamaşırlı paylaşım!

Cesur pozlarla kısa sürede sosyal medya fenomeni olan manken Emily Ratajkowski Insatgram yaptığı paylaşım ile evlendiğini duyurmuştu.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Emily Ratajkowski Instagram Haberler

500

Yorumlar (49)

izmir imbatı ahu:

erkekler eşlerini aşağılıyor. böyle bayan için ölürlermiş. gidin ölün sizi tutan yok. ama bu yabancı hatunlar boynuzu kocalarına güzel takarlar. onların erkekleri kızmaz. siz hazmedebilecekmisiniz? tüm evli hemcinslerime sesleniyorum. yakışıklı erkek bulunca boynuzlayın kocalarınızı. ama evli adamlarla boynuzlayıon. böylece evli olan adam kendi evliliğini riske atamaz ve sizi tehdit edemez. kameraya falan almasın, o yüzden koklaşacağınız yeri siz seçin. inanın sadakatinize değmez türk erkekleri

16
16
yanıtYanıtla
iZMiR LODOSU RiFKi:

Benim tek merak ettigim, İmbat ile Lodos bir araya geldiklerinde ne olacagidir.

yanıt1
yanıt0
serkan.deu:

sözde en sadığı olanın verdiği cevap da zaten ne kadar sadık olduğu belli

yanıt2
yanıt0
avcı 52:

beni secebilirsin

yanıt3
yanıt0
z.:

kocam onu aldattığımı hiç bir zaman anlamadı. anlamayacak. onu seviyorum ama kardeş gibi olduk. yani arzu tutku arıyordum. son 7 yıldır onun akrabaları arası takılıyorum. ve aynen canım evli olanlarla iş yürüyor ;)

yanıt1
yanıt7
Kürşat:

Erkekler kadın olmadan yaşayabilirler. Sen altına saklanabileceğin bir erkeğin olmadan Türkiye''de ayakta durabileceğini mi zannediyosun? Bir aya ya leşini bulurlar ya da para için değişik mesleklerde sürünüyo olursun. Yerini bil.

yanıt3
yanıt5
itirafçı:

ben kocamı daha evlenmeden önce aldatmaya başlamıştım, o askerdeyken haliyle isteklerimi dindirmem gerekiyordu, e yani mal gibi duramazdım sonuçta o da askerde hafta sonları yaşamıştır bir şeyler diyerek pişmanlık duymadan günübirlik gecelik ilişkiler yaşadım, alıştımda, devam

yanıt3
yanıt11
bomba murat - taksim cafeleri:

Z. adlı bayan size hak veriyom hanfendi.

yanıt1
yanıt1
birisi işte:

ben kocama bazen avm kapısından geçerken eğ kafanı diyorum. bana salakmısın kapı yukarda niye kafamı eğeyim diyor. açıkça diyemiyorumki boynuzların takılabilir hahahahhhh

yanıt6
yanıt4
sarı yılan sinan:

gavur kadınlar gibi güzel çekici kadın yoktur. kusura kalmayın. her yerleri beyaz. temiz. bizimkilerin kararmış, pörsümüş marul gibi. tiksiniyoruz

8
10
yanıtYanıtla
Tüm 49 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title