Haberler

Ekrana çıkmayan Fatih Portakal "Kovuldu" iddialarına cevap verdi

Güncelleme:

FOX TV Ana Haber'in başarılı sunucusu Fatih Portakal, bu akşam ekrana çıkmamasının ardından sosyal medyada ortaya atılan "Kovuldu" iddialarına sosyal medya hesabından cevap verdi.

FOX TV Ana Haber Spikeri Fatih Portakal hakkında çıkan "Kovuldu" iddialarına sosyal medya hesabından cevap vererek, "Benden kurtulmak o kadar kolay değil." dedi.

BAŞKA BİR SPİKER HABERLERİ SUNDU

Fox TV Ana Haber Bülteni'nin sunucusu Fatih Portakal, bu akşam ekranlardaki yerini alamadı. Portakal'ın yerine başka bir spiker bülteni sunarken, Türkiye'nin en çok izlenen ana haber bülteni spikerinin bu akşam neden ekranlardaki yerini almadığı büyük merak konusu oldu. Hatta Portakal için "Kovuldu" iddiaları ortaya atıldı.

Ekrana çıkmayan Fatih Portakal 'Kovuldu' iddialarına cevap verdi

"KABAHAT BENDE"

Fatih Portakal o iddialara resmi sosyal medya hesabından cevap vererek, "Merhaba... Sıkıntı yok, pazartesi ekrandayım. Aslında kabahat bende, dün akşamdan "yokum" diye duyurmalıydım. Benden kurtulmak o kadar kolay değil." ifadelerini kullandı.

Ekrana çıkmayan Fatih Portakal 'Kovuldu' iddialarına cevap verdi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Fatih Portakal Sosyal Medya Fox Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir?
500

Yorumlar (61)

Seni gidi:

Sevimsiz.Kovun gitsin.

100
41
yanıtYanıtla
hasan:

her zaman doğruları söylüyor çok sakıncalı kovun gitsin

yanıt19
yanıt11
Adınızı Yazın yanlız kurt:

adamsın sen nereye biz oraya biz seni bırakmayız

40
19
yanıtYanıtla
Bilir Kişi:

Yalakalar.

yanıt1
yanıt1
WASHINGTON:

CIA merkezine geri dönecek, görevi bitmİŞ. Türkiyeyi kaosa sokmayı başaramamış.

yanıt2
yanıt2
Adamsın:

Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış..adam sizin gibi örümcek beyinlilere biseyler anlatmaya çalışıyor..

19
33
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

keşke kovsalardı örümcek beyinli olan sizlersiniz adamın tipi tip değil

7
21
yanıtYanıtla
Gerçekler acıdır..:

Gerçekleri söylediği için mi sevmiyorsunuz ?

yanıt16
yanıt6
PÖH:

Senin ve senin gibi koyunlara yazık sayenizde vatanı sattırdınız be.sen kendi tipine bir bak önce

yanıt12
yanıt4
doğru:

gerçekten görüntüsüyle, hareketleriyle beni izlemeyin diye bağrınıyor herif

yanıt2
yanıt4
Tüm 61 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title