Haberler

Eğitim Bir Sen'den Tercih Evet Programı

Eğitim Bir Sen'den Tercih evet programıMANİSA - Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Vekili Latif Selvi, 16 Nisan'daki anayasa değişikliği halk oylamasıyla ilgili Manisa'nın Turgutlu ilçesinde "15 Temmuz'un Nöbetçisi, 16 Nisan'ın Evetçisiyiz" isimli programda konuştu.

Eğitim Bir Sen'den Tercih evet programı

MANİSA - Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Vekili Latif Selvi, 16 Nisan'daki anayasa değişikliği halk oylamasıyla ilgili Manisa'nın Turgutlu ilçesinde "15 Temmuz'un Nöbetçisi, 16 Nisan'ın Evetçisiyiz" isimli programda konuştu.

Memur-Sen Turgutlu İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen "Hedef 1.111.111 Üye, 15 Temmuz'un Nöbetçisi, 16 Nisan' ın Evet'çisiyiz" isimli etkinlik bu akşam Turgutlu Mesadet Özcan Konferans Salonu'nda yapıldı.

Programa Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan, Ak Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen, Eğitim Bir-Sen Genel Başkan Vekili Latif Selvi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ölmez, Ak Parti Turgutlu İlçe Başkanı Mürşit Gedizli, Memur-Sen Turgutlu İlçe Başkanı Hasan Tanrıkulu, bazı daire müdürleri, okul müdürleri ve sendika üyeleri katıldı.

Açılış konuşmasında söz alan AK Parti İsmail Bilen güçlü bir devlet için evet oyunun önemine değinirken, Eğitim Bir-Sen Genel Başkan Vekili Latif Selvi, sendika olarak çok güçlü bir platformda olduklarını öne sürerek her üyenin etkinliklere katılması gerektiğini, ben gelmezsem bir eksik olur zihniyetle çalışması gerektiğini, bu nedenle yeni dönemde söz sahibi olabilmek için daha çok çalışmak gerektiğini söyledi.

Selvi'nin konuşmasından bazı satır başları şu şekilde: "Sorumluluğunuzu bilin. Yükümüz ağır. Ama her şeyden önce bu kutlu bir mücadeledir. İnsanın haysiyeti için verdiği mücadele vermekten daha değerli bir şey olmaz. Onun için de hem coğrafyamızın, komşularımızın, bizden ümidi olanların, ümit ışığı olmak durumundasınız. Biz bunun için hem ülke adına, hem çalışanlarımız adına, hem de bizden ümit besleyenler adına bu sorumluluğu yerine getiriyoruz. ve bundan sonra da getireceğiz. Hiç bir kirli odağa teslim olmayız. Bilgimiz, birikimimiz, tecrübemiz ve cesaretimize bağlı arkadaşlar. Bunun için de kimseye öyle istediğiniz gibi bu memlekette hoyratça davranabilirsiniz dedirtmeyeceğiz ve demeyeceğiz inşallah arkadaşlar. 15 Nisan'da, 28 Şubat'ta da duruşumuz bundan önce de, sonraki duruşumuz da belli. Hep nöbette kalarak mücadele edeceğiz. Biz müşfik bir dil olarak Mevlana'nın dilini kullanmasını biliriz, aynı zamanda zalimlerin karşısında şahinleşmek için de bir Kılıçaslan'ın torunları gibi hareket etmesini biliriz" dedi.

Etkinlik sonrası Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan, Genel Başkan Vekili Latif Selvi'yem hediye takdim etti. Toplu fotoğraf çekimi sonrası toplantı sona erdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eğitim Bir Sen AK Parti Turgutlu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title