Haberler

Çin'de virüs tedavisi olup evine dönen şahıs, halk tarafından tekme tokat dövüldü

Güncelleme:

Çin'de koronavirüs salgınında tedavi gören ve iyileşen insanların, hala hastalık bulaştırabilecekleri sebebiyle halk tarafından düşmanlıkla karşılandığı iddia edildi. Sosyal medyada gündem olan bir görüntüde ise iyileştiği için evine dönen bir şahsın tekme tokat dayak yediği anlar yer aldı.

Çin Ulusal Sağlık Komisyonu'ndan (NHC) yapılan açıklamaya göre biri Hong Kong'da olmak üzere Kovid-19 salgınında ölü sayısı 1381'e çıktı. Ülkede toplam Kovid-19 tespit edilen vaka sayısı 63 bin 851'e ulaştı. Rakamlar gün geçtikçe artarken sosyal medyada gündem olan bir görüntü ise dikkat çekti. Çin'de koronavirüs salgınında tedavi gören ve iyileşen insanların, hala hastalık bulaştırabilecekleri sebebiyle halk tarafından düşmanlıkla karşılandığı iddia edildi.

YERE YATIRIP DÖVDÜLER

Çin'de çekildiği iddia edilen görüntülerde, koronavirüs tedavisi gören ve iyileştiği için evine dönen şahsın , mahalleli tarafından, hala virüs taşıdığı gerekçesiyle tekme tokat dövüldüğü görülüyor. Görüntüler sosyal medyada gündem yaratırken, olayın koronavirüs sebebiyle gerçekleşip gerçekleşmediğine dair net bir bilgi elde edilemedi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Çin Halk Cumhuriyeti Sosyal Medya Hong Kong Sağlık Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (30)

KADIN:

Vay vay vay Rabbim gördü işte Uygur Türklerine yapılanları kimsenin ahı kimsenin yanına kalmaz

60
4
yanıtYanıtla
Ali:

HELALLLLLLL ZERRE ACIMIYOM UYGUR TÜRKLERİNE YAPTIKLARI ZULUMLERDEN DOLAYI

yanıt31
yanıt4
Sbh:

Ah kardesim ya hayvanlara yaptiklari hic aklina gelmiyor mu

yanıt1
yanıt0
İlahi adalet:

miammardaki müslümanlara işkence yapıp katlederseniz sonunuz böyle olur işte

47
2
yanıtYanıtla
KORKMAZ ÇAKAR:

her türlü pisliğin ve hastalığın kaynağı çindir

44
3
yanıtYanıtla
dede:

her çinden ve virüsten bahedildiğinde Uygur Türkleri aklıma geliyor

39
1
yanıtYanıtla
burçince:

buradan gelen birçok videoya inanmıyorum kusura bakmayın

24
3
yanıtYanıtla
meho:

Noooooluurr inan. Sen inanmassan biz naparız.

yanıt0
yanıt0
Cbot:

Kac kere yazdim. Bunlar insan degil.

23
0
yanıtYanıtla
uygur:

adami dovmeden once, virus bulasmasin diye, eldiven filan mi giymisler, maske mi takmislar? sallama bi haberdir kesin :-)

22
0
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title