Haberler

Çağla Şıkel, Ahmet Kural'dan Şiddet Gördüğünü Söyleyen Sıla'ya Destek Olayım Derken Alay Konusu Oldu

Güncelleme:

Ahmet Kural'dan şiddet gördüğünü iddia eden Sıla'ya destek olmak için sosyal medya hesabından paylaşım yapan Çağla Şıkel, Ahmet Kural yerine Arda Kural yazınca sosyal medyada alay konusu oldu.

Ünlü şarkıcı Sıla, oyuncu sevgilisi Ahmet Kural'dan şiddet gördüğünü iddia ederek 3 ay uzaklaştırma kararı aldırdı. Sıla'nın başına gelen bu olayda birçok ünlü isim desteklerini esirgemedi. Oyuncu ve manken Çağla Şıkel'ın Sıla'ya destek vermek için yaptığı paylaşımda yaptığı hata ise alay konusu oldu.

İSİMLERİ KARIŞTIRINCA ALAY KONUSU OLDU

Çağla Şıkel, Sıla'nın yaşadığı şiddet olayında "Geçmiş olsun dünya güzeli" diyerek şarkıcıya destek oldu. Ancak Şıkel, yaptığı paylaşımda Ahmet Kural yerine oyuncu Arda Kural'ın adını yazınca sosyal medyada olay oldu.

Çağla Şıkel, Ahmet Kural'dan Şiddet Gördüğünü Söyleyen Sıla'ya Destek Olayım Derken Alay Konusu Oldu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ahmet Kural Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500

Yorumlar (61)

Adınızı Yazın:

arkadaşlar kusura bakmayın. Sıla 45 dk dayak yemiş üstüne kafasına kül tablası. kolundaki morluktan başka ne var sapasağla ayakta. tek taraflı düşünmemek lazım. para bitince aşk da biter. sıla çokmu masum. . . ?

19
31
yanıtYanıtla
demir dmeir:

45 dk boyunca dövmemiş zaten. Tehdit hakaret küfür de var o 45 dk boyunca.

yanıt3
yanıt0
Saftrik Millet:

Adam alkolün dibine vurmuş, zil zurna sarhoş, başında akıldan eser yok ve alkolü 7/24 kutsayan çapulcular alkole tek laf etmek yerine Ahmet Kural a sallıyor. Ahmet kural a GEBERİYORUM şarkısını söyledi ise gecenin bir yarısı 50 nakaratla, adamında o alkolik kafayla saldırması olağandır. Hayat tarzınızın getirisi bunlar.

26
8
yanıtYanıtla
bektaşiiiii:

bence bu kadın çok zeki tebrik ediyorum . bilinçli olarak yazmış hem bu günlerde kendini rezil eden ARDA efendiye hemde AHMOYA beraber lafı koymuş . tekrar tebriklerrrrr

16
12
yanıtYanıtla
Antepli:

Arda düşmanligi ndan yildirim düşse onuda arda sanacak avarel çok,,,,ardanın da çokta umurundaydı,

yanıt1
yanıt0
Pratik kadın:

Atacağı kınama mesajlarını birleştirmiş. Her olaya ayrı mesaj mı yazacak, işi gücü var.

19
4
yanıtYanıtla
günahımız çok:

arda kural demiş ortaya karışık atmış bi şeyler işte azıcıkta arda utansın

20
3
yanıtYanıtla
UYkusuz:

ARDA Kural’ı siz delirttiniz.

21
1
yanıtYanıtla
Nane:

O hata değil şiddet eğilimli kişileri birleştirmiş bende anlamaya Lara gülüyorum ArdaKural, Ahmet Turan bı değişiklik göremiyorum albirini vur ötekine.

17
5
yanıtYanıtla
TOPALSİNEK:

Hendekçi sılanın ''Vatan sağolsun demek istemiyorum. Utanıyorum'' dediğini unutmadık.

16
5
yanıtYanıtla
Tüm 61 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title