Haberler

Boluspor Play-off Maçına Odaklandı

Play-off karşılaşmasının ilk maçında deplasmanda Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü ile oynayacak olan Boluspor, çalışmalara başladıPlay-off karşılaşmasının ilkini 11 Mayıs Cuma günü deplasmanda Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü oynayacak olan Boluspor, Karaçayır Mahallesi'nde bulunan...

Play-off karşılaşmasının ilk maçında deplasmanda Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü ile oynayacak olan Boluspor, çalışmalara başladı

Play-off karşılaşmasının ilkini 11 Mayıs Cuma günü deplasmanda Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü oynayacak olan Boluspor, Karaçayır Mahallesi'nde bulunan kulüp tesislerinde teknik direktör Sait Karafırtınalar gözetiminde antrenman yaptı. Isınma koşusunun ardından 5+2 çalışması yapan ekip, daha sonra taktik ve teknik çalışma yaptı.

Boluspor kulüp başkanı Necip Çarıkcı, kent merkezinde bir otelde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, cumartesi günü Bolu Atatürk Stadyumunda oynanan Denizlispor maçının play off karşılaşmasında oynanacak olan rakibi belirlediğini, ilk etapta rakiplerinin Büyükşehir Belediye Erzurumspor iken maçın son dakikasında atılan bir gol ile Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü olduğunu hatırlattı.

Çarıkcı, Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü'nü tanıdıklarını ve dost bir kulüp olduğunu, önemli olanın bu maçların dostluk ve kardeşlik içerisinde geçmesi olduğunu ifade etti.

Boluspor'un 2 yıldır play offlara kaldığını vurgulayan Çarıkcı, "Takımımız ayrıca 3 yıldır da play off potasında yer alıyor. Bu sezonda ligde 60 puan aldık. Bu puan Boluspor tarihinin en yüksek puanı. İlk defada az gol yiyen bir takımız." diye konuştu.

Çarıkcı, ligin ilk 9 maçından sonra teknik direktör Sait Karafırtınalar ile birlikte yollarına devam ettiklerini belirterek, "Bu sezonda Boluspor müthiş bir başarı yakaladı. Başta teknik kadro, futbolcular ve yönetim kurulumuz. Keşke play oflflara kalmasaydık, keşke iki hafta önce şampiyon olsaydık. Boluspor bu sene bu çok hak etti. Artık play oflardatyız. Cuma akşamı saat 21.00'de Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü ile maçımız var. Bolu'nun enafından, işadamlarından bir tek şey istiyoruz, taraftarımız ile Gaziantep'e bekliyoruz. Oynayacağımız bu maçta 550 yada bin taraftarımız olursa bize güç ve değer katar. Bütün hakımızı, esnafımızı ve taraftarımızı Gaziantepspor maçına davet ediyoruz. Amacımız, Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü maçından iyi bir skor ile ayrılmak ve salı günüde Bolu'da Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü yenerek, finale kalmak istiyoruz." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Sait Karafırtınalar Erzurumspor Kulübü Denizlispor Boluspor Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title