Haberler

2 milyon TL'ye araba alan Berkay, plakasını eşinin ve kendi baş harfinden yaptırdı

Güncelleme:

Demet Akalın ile yaşadığı hediye polemikle gündemden düşmeyen şarkıcı Berkay Şahin, 2 milyon 200 bin TL ödeyerek aracını yeniledi. Şarkıcı, aracına eşi ve kendi adının baş harflerinden oluşan özel bir plaka yaptırdı.

Demet Akalın, Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin'e doğum hediyesi olarak Rolex marka bir saat almıştı. Ancak Berkay ve eşi, saati iade edip parasını almak isteyince durumdan haberdar olan Akalın çok sinirlenmiş, "Hediye satılmaz" diyerek çifte küsmüştü. Hediye polemiğiyle gündemden düşmeyen Berkay Şahin, bu kez de yeni arabasıyla gündeme geldi.

2 MİLYON TL'LİK LÜKS ARAÇ

Ayakligazete.com sitesinin haberine göre ünlü şarkıcı, Fulya'da bulunan galeriye giderek son model Bentley marka araç satın aldı. Berkay, lüks araç için kesenin ağzını açarak 2 milyon 200 bin lira ödedi. Berkay ve eşi Özlem Şahin'in baş harflerinden oluşan özel "BOS" plaka yaptıran şarkıcı, yeni aracının önünde ise galerinin sahipleri Erkan Özkaya ve Fatih Terim'in damadı olan Volkan Bahçekapılı ile birlikte poz verdi.

Kaynak: Magazin

Demet Akalın Haberler

500

Yorumlar (25)

DUMDUK:

BU ARKADAS ARDANIN OLAYINDA MAHKEMEYE AYLIK GELIRIM 1000 TL DEMEMIS MIYDI

28
1
yanıtYanıtla
yunus emre:

aynen öyle :)

yanıt6
yanıt0
kralo:

işin üzücü tarafı ise hakim, sen yargı ile dalga mı geçiyorsun deyip hiç bi ceza vermemiş olması. adam alalen dalgasını geçti gitti ya.

yanıt10
yanıt0
PAŞALI:

Boş adamın BOS plakası olur tam isabetli olmuş.

23
1
yanıtYanıtla
Allah topunuzu ıslah etsin:

Mahkemede beyan ettiğin kazançla bu arabayı nasıl aldın Berkay efendi.

17
0
yanıtYanıtla
Şampiyon:

Tipe bak ya tam vırto

15
0
yanıtYanıtla
Vatandaşın Biri:

BU BEYAN ETTİĞİ 1000 TL GELİRLE BU ARABAYI ALIYORSA BENİM UÇAK ALMAM LAZIM BENCE DEVLET ARAŞTIRSIN EĞER YALAN DA SÖYLEDİYSE YALAN BEYAN VERMEKTEN TUTUKLANSIN

14
0
yanıtYanıtla
.d:

kudurmayın

yanıt0
yanıt0
öf:

avukat?

yanıt0
yanıt0
Hakan:

Tam kendisine yakışan bir plaka işte keşke Türkçe karakter kullanılsa plakalarda BOŞ olurmuş tam olurmuş. . .

9
0
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title