Haberler

Yandaki bina yıkılınca kiracı, tuttuğu dükkanın duvarının olmadığını gördü

Güncelleme:

Avcılar Mustafakemalpaşa Mahallesi'nde kentsel dönüşüme alınmasına karar verilen 5 katlı binanın yıkım işlemleri sırasında bitişikteki binada bulunan dükkanın işletmecisi, kiraladığı dükkanın duvarının olmadığıyla karşılaştı.

Avcılar'da Mustafakemalpaşa Mahallesi'nde kentsel dönüşüme alınmasına karar verilen 5 katlı binanın yıkım işlemlerine başlandı. Binanın yıkılması sırasında bitişikteki binanın zemin katındaki dükkanın bir duvarının bulunmadığı ortaya çıktı. Avcılar'da geçen yıl, kentsel dönüşüme alınan bir binanın yıkımı sırasında bitişikteki 4 katlı binanın bir katının duvarlarının da bulunmadığı görülmüştü.

"DUVARI YOKMUŞ"

Yıkım sonrası dükkanının bir bölümü açıkta kalan Turan Baki, burayı kısa sürede kapatacaklarını söyledi. İnşaat malzemeleri satan Baki, boşaltılan ve yıkılan binadaki bitişikteki dükkanın da kendisine ait olduğunu, geçici olarak buraya taşındığını belirterek, şöyle konuştu: "Kiraladığımız bu dükkanın da duvarı yokmuş. Bitişikte yıktırdığımız binanın duvarı ile ortak kullanılıyormuş. Bu tarafa sadece sıva yapılmış. Duvar yapmaya 'Gerek duymamışlar." Duvar olmadığının farkında değiliz. Üst katlarda böyle bir durum yok. Müteahhit malzemeden çalmış, 5 tuğla, 2 sıvanın hesabını yapmışlar. Yıktırdığımız binanın yerine yenisi yapılınca oraya geçeceğiz. Bunlar Türkiye'de olan şeyler. Allah'a şükür diyelim."

Avcılar'da kiraladığı dükkanın bir duvarının olmadığı ortaya çıktı

"6'LIK DÜZ DEMİR KULLANILMIŞ"

Yıkım çalışmalarını izleyen yapılacak yeni binanın müteahhidi Battal Toptaş, Türkiye'de üzücü de olsa böyle olaylar görüldüğünü ifade ederken, "Ben 13.5 tuğla öreceğim. O, 8 tuğla örüyor. Yıktırılan binanın betonu çürümüş. Allah korusun bir depremde bu bina giderdi. Yanındaki de gider. Yıktırılan binada 6'lık düz demir kullanmışlar, beton da çürümüş gitmiş. Allah korusun 1999 depremi bugün olsa bu çevredeki binalar da kalmaz hepsi yerle bir olur" diye konuştu.

Avcılar'da kiraladığı dükkanın bir duvarının olmadığı ortaya çıktı

DAHA ÖNCEKİ DUVARSIZ BİNA

Avcılar'daki Merkez Mahallesi Ahmet Taner Kışlalı Caddesi'nde geçen ağustos ayında kentsel dönüşüme alınan binanın yıkılması sırasında bitişikteki 4 katlı binanın bir katının duvarlarının da bulunmadığı ortaya çıkmıştı.

Avcılar'da kiraladığı dükkanın bir duvarının olmadığı ortaya çıktı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Mustafakemalpaşa Avcılar Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500

Yorumlar (15)

Yıkılmadık ayaktayız:

Devlet bankaları 15 yıllık düşük faizli kredi veriyor herkes evini yenilesin artık...

22
11
yanıtYanıtla
müslüman öğretmen:

takdir-i ilahi, duvarı olsa belki üstüne göçüp sakat bırakacaktı. bu da rabbimin bir hikmetidir.

2
25
yanıtYanıtla
Amele:

Müteahhit misin ?

yanıt5
yanıt1
Bak:

ismini de müslüman öğretmen yapmış, tam bir çakma provokatör :)

yanıt0
yanıt1
bruksel:

ulkemizin mutahitleri dunyada bir numara

17
5
yanıtYanıtla
DAHA DUR!:

Kentsel dönüşümün önemini anlayamadık, daha dur neler çıkacak neler. Ağzımız açık izleyeceğiz. Milyonlar verdik müteahhitlere kaşı gözü boyalı binaları için, statiğine demirine tuğlasına yalıtımına bakmadık. Müstehak

21
0
yanıtYanıtla
ne alaka:

üst katlarda duvar var burda yok, doğru yok, adam burayı tuğla ile örtmemiş hepsi bu, al 300 tuğla ör, bunun neyi haber habere bakarsan sanki hiç duvar payı kalmamış adam ortada kalmış gibi bir hava boşverin

5
13
yanıtYanıtla
İbrahim Kaplan:

Avcılarda 99 depremini yaşayan biri olarak yazıyorum. Yanımızdaki bina çöktü. A ve B blok iki ayrı binaydık. Bilardo salonu dükkanında perde duvarı kırdırmış. Onca saçma sapan magazin gündeminin yanında bu gerçek bir haberdir. Çok değil biraz Empati yeter.

yanıt0
yanıt0
Hekimoğlu:

Hak yemenin kanıksandığı ortamın sonucu. . Ortada duvar yok ki zaten. . Kiracı bence zararını mal sahibinden tahsil etmeli. Sorumluluk mal sahibinin.

17
1
yanıtYanıtla
Toplum:

Hırsız bir toplum. Canın kıymeti yok

16
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title