Haberler

Arnavutköy'de Anneler Günü'nde 'Özel Anneler Sergisi'

Arnavutköy'de Anneler Günü'nde 'Özel Anneler Sergisi' 'Özel Anneler 'Sergisi büyük beğeni topladıİSTANBUL - Arnavutköy Belediyesi Anneler Günü nedeniyle 'Özel Anneler' resim sergisi açılışı ve karanfil dağıtımı yaptı.

Arnavutköy'de Anneler Günü'nde 'Özel Anneler Sergisi'

'Özel Anneler 'Sergisi büyük beğeni topladı

İSTANBUL - Arnavutköy Belediyesi Anneler Günü nedeniyle 'Özel Anneler' resim sergisi açılışı ve karanfil dağıtımı yaptı. Etkinlikte konuşan Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı "Engelli çocuğu olan annelerimizin diğer annelere göre fedakarlığı çok çok fazla. Bunun farkına varılması ve daha iyi anlaşılması için bugünkü sergimizi bizler için çok kıymetli" dedi.

Arnavutköy Belediyesi, Anneler Günü sebebiyle 'Özel Anneler' resim sergisi açılışı ve karanfil dağıtımı gerçekleştirdi. Arnavutköy Kültür Merkezinde yapılan etkinliğe, Arnavutköy Kaymakamı Ahmet Odabaş, Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, Fotoğraf Sanatçısı Deniz Kozan ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kurdele kesimi sonrası açılışı yapılan sergide Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı ve Arnavutköy Kaymakamı Ahmet Odabaş, Fotoğrafçı Deniz Kozan'dan fotoğraflar hakkında bilgi aldı.

Etkinlik kapsamında engelli çocukların anneleri olan ve resim sergisine de ismini veren

'Özel Anneler' resim sergisi vatandaşlarla buluşturuldu. Fotoğraf sanatçısı Deniz Kozan tarafından çekilen engelli çocukların annelerinin günlük yaşam içerisinde fedakarlıklarının fotoğraflandığı sergi vatandaşlardan tam not aldı. Ardından kültür merkezi içerisinde yapılan bir programa katılarak sürpriz yapan Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı salonda bulunan Annelere ve anne adaylarına karanfil hediye etti. Yoğun katılımın olduğu programda vatandaşlar Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı ile fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

"Engelli çocuğu olan annelerimizin fedakarlığı çok çok fazla"

Programda konuşan Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, "Öncelikle annelerimizin ellerinden öpüyoruz, günleri kutlu olsun. Sevdikleriyle birlikte sevinçle bu özel günü yaşamalarını temenni ediyorum. Bugün burada bir resim sergisi açtık, anneler gününe özel olarak ancak özel annelerimizin özel çocuklarını yetiştiren onlarla ilgilenen onların hayata tutunmasına yardımcı olan fedakar annelerimizin fotoğraflarını görüyoruz. Toplumun bu konuda daha duyarlı hale gelmesi maksadıyla da bu çalışmaya destek olmak amacıyla bu etkinliğe kültür merkezimiz ev sahipliği yapıyor. Engelli çocuğu olan annelerimizin diğer annelere göre fedakarlığı çok çok fazla bunun farkına varılması ve daha iyi anlaşılması için bugünkü sergimizi bizler için çok kıymetli" dedi.

"Amacım engelli çocuğu olan annelerin kalplerine dokunmaktı"

Fotoğraf Sanatçısı Deniz Kozan yaptığı çalışmanın bir farkındalık oluşturması amacıyla yaptığını belirterek, "Özel çocuklarımızın annelerinin hayatlarında yaşamış oldukları zorlukları insanlara gösterip, onları fedakarlık yaptıklarını görüp onlara destek olmak maksadıyla bu çalışmayı gerçekleştirdim. Her anne özeldir ama engelli çocuklarımızın annesi daha özel çünkü hayat boyu mücadele içerisindeler hem sosyal olarak hem de psikolojik olarak amacım onlara bir nebze de olsa destek olmak kalplerine dokunmaktı. Dilerim bu sergi farkındalık oluşturması açısından amacına ulaşır, tüm bakış açısını değiştiririm ve engelleri kırarım" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Arnavutköy Belediyesi Anneler Günü Arnavutköy Genel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title