Haberler

Antalyaspor, Podolski'nin golüyle Yeni Malatyaspor'u 2-1 mağlup etti

Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig'in 23. hafta karşılaşmasında Fraport TAV Antalyaspor, 60 dakika 10 kişi oynadığı maçta deplasmanda Btc Turk Yeni Malatyaspor'u 2-1 mağlup etti. Lukas Podolski, kaydettiği golle Antalyaspor'a galibiyeti getirdi.

Süper Lig'in 23. haftasında Yeni Malatyaspor evinde Antalyaspor ile karşı karşıya geldi. Yeni Malatya Stadyumu'nda oynanan mücadele, Antalyaspor'un 2-1'lik üstünlüğüyle sona erdi.

Antalyaspor, karşılaşmanın 8. dakikasında Fredy'nin golüyle öne geçerken, Yeni Malatyaspor'un beraberlik sayısı 29. dakikada tecrübeli golcü Umut Bulut'tan geldi.

Antalyaspor'da Sinan Gümüş, 31. dakikada gördüğü kırmızı kartın ardından oyun dışında kaldı ve Akdeniz ekibi yaklaşık 60 dakikasını eksik oynadığı karşılaşmadan 89. dakikada oyuna sonradan giren Podolski'nin attığı golle 2-1 galip ayrıldı.

SERİ 5 MAÇA ÇIKTI

Bu sonucun ardından yenilmezlik serisini 5 maça çıkaran Antalyaspor, bu periyotta topladığı 11 puanla 25 puana yükselerek 10. sıraya çıktı. 7 maçtır kazanamayan Yeni Malatyaspor ise 24 puanda kaldı.

Süper Lig'in 24. haftasında Antalyaspor evinde Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecekken, Yeni Malatyaspor ise deplasmanda Denizlispor'a konuk olacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Yeni Malatyaspor Antalyaspor Haberler

Bakmadan Geçme

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (8)

Thomas fickfener:

Türkiye de en lanet takımları 1 fenev ,2 mal atya 3 angara 4 rijespor tam bir keraat ..

4
0
yanıtYanıtla
44 Genç:

Senin de cinconcu olduğun nasıl belli. Sen bir Ankara’ya uğra Ankaragücü taraftarı sonra da Malatya’ya uğra Malatyaspor taraftarı seni bir ağırlasın(!).

yanıt0
yanıt0
malatyalı:

thomas denen yaratık merak etme malatya düşmez galatasaray maçında malatyanın hakkı yendiğini tüm spor yorumcuları söyledi tabi senin gibi gerizekalılar bunu anlaması güç

yanıt2
yanıt0
Thomas fickfener:

Arkadaşlar bu Ankaragücü denen renksiz ezik fenevden aldığı 3 puan haram olsun ,,50 000 €euro mu yaktı bugün ..

1
3
yanıtYanıtla
SSK EMEKLİSİ:

BEN BURDAN YAZAYIM BU MEMLKET TOPUNUN TOPCUSUNUN VE TAKIMLARININ EN BÜYÜK SIKINTISI TOPLARA VURMASINI BİLMEMEK . BAK ADAM UNUNU ELEMİŞ ELEĞİNİ ASMIŞ AMM YİNEDE GERİ GELDİ BU MEMLEKET DE TOP OYNAYIP GOL ATIYOR. YAZIKLAR OLSUN YILLARDIR BUNU NE GÖREN NE BİLEN NEDE BU SORUNU ÇÖZEN BİR ADAM GELMEDİ . ALT YAPILARDA BİR TÜRLÜ BU SORUN GÖRÜLÜP ÖĞRETİLMİYOR. ÇÜNKÜ GERÇEK DE EKSİKLERİMİZ NE BİLMİYOR DAHİ

4
0
yanıtYanıtla
eko:

eksıgımız bılınıyor aslında ama uygulamak cok zor cunkı futboldada adam kayırma ve torpılcılık var. . en basıt orenekler top oyanayan alt yapılara bakın genelde zengın cocukları maddı durumu orta dercede olanlar en az. . yeteneklı gencler daha cok mahalle takımlarında oynayanlardır bunları arastırıp bulmak cok zordur. . afrıkadan neden cok ıyı futbolcular cıkıyor cunkı toprak zemınde kucuklukten berı top oynuyorlar. . avrupada ıse torpılcılık ıslemıyor. . butun mesele bu

yanıt0
yanıt0
Thomas fickfener:

87 ,dakka da oyuna girdim ,89 da mihladim kayisilere geçen hafta agliyorlardi başkanları ..

1
0
yanıtYanıtla
Juventuslu hatun:

Lukas Podolski Adam Kölnün Idolü

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title