Haberler

    Altay Bayındır takım arkadaşlarına isyan etti

    Güncelleme:

    Fenerbahçe'nin genç kalecisi Altay Bayındır, Antalyaspor maçında 5 dakika içinde üst üste yenilen gollerin ardından takım arkadaşlarına tepki gösterdi.

    Fenerbahçe'nin 21 yaşındaki kalecisi Altay Bayındır, deplasmanda 2-2 berabere kaldıkları Antalyaspor maçında yenilen hatalı gollerin ardından takım arkadaşlarına isyan etti.

    İkinci yarıda 52. ve 57. dakikalarda kalesinde arka arkaya goller gören Altay Bayındır, takım arkadaşlarına savunmada yaptıkları hatalar sebebiyle sert tepki gösterdi. Genç eldivenin, özellikle takım arkadaşlarının yerleşim hataları sebebiyle topu göremediği için veryansın ettiği gözlendi.

    Altay Bayındır takım arkadaşlarına isyan etti

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Altay Bayındır Fenerbahçe Genç Haberler

    Bakmadan Geçme

    Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
    500

    Yorumlar (11)

    aliiii:

    fenerbahçe tarihinin en kötü kalecisi

    5
    8
    yanıtYanıtla
    Kör Ali:

    Senin kör gözünü seveyim

    yanıt4
    yanıt2
    Kör Ali 2:

    Neren ile Bakiyorsun acaba

    yanıt0
    yanıt1
    trakyalı:

    adam haklı fener cezaalanında yedi kişi bir de ceza yayı üzerinde bir, sekiz bi de kaleci dokuz kişi. . antalyaspor biri orta yapan bir de kafa vurup gölü atan iki kişi. . kaleci neyapsın başkan ne yapsın. .

    7
    1
    yanıtYanıtla
    MUHARREM:

    takımda kondisyon yok, takım oyunu yok, takım dağınık oynuyor pozisyon almayı bilmiyorlar, orta yapabilen yok, gelen ortalarda da hücum oyuncularımız nedense hep defans oyuncularının arkasında yer tutuyor, defansta adam paylaşımı yok, iki hızlı oyuncu defansı darmadağın ediyor. BU SORUNLARIN HEPSİ TEKNİK SORUNLARDAN KAYNAKLI MALESEF.

    7
    0
    yanıtYanıtla
    kapak:

    H. Ali ve Dirar Feneri bitirdi. Başkan ve ERsun uyudu resmen. yazıklar olsun, bilerek mi yapıyorsunuz anlamadım.

    4
    1
    yanıtYanıtla
    Samet:

    Jailson gitmesi lazım .

    3
    1
    yanıtYanıtla
    Juventuslu hatun:

    Bilerek yaparlarmi hic sende kötüsünüz adiniz var gerisi bos adinizda olmasaydi kümeye düsmüstünüz zaten zamaninda Insallah o günleride görürüz

    1
    1
    yanıtYanıtla
    ANONİM:

    Malum takımın taraftarı olduğunu düşünerek, zamanında sizin de bir küme mücadeleniz vardı ancak biz sizinle bu kadar ilgilenmemiştik sebebi de şundandır; küçük takımlar büyük takımların yaptıkları ya da yapamadıklarıyla ön planda olur. Bunu magazinsel bir olay olarak düşünürsen kaybolup gittiğin her zaman Fenerbahçeyi ağzına(!) alırsın.

    yanıt5
    yanıt2
    MEMET33:

    TEK PROBLEMİNİZ 10 PUAN ARKADAN GELEN GALATASARAYIN SİZİ 8 PUAN GEÇMESİ. ''''KİMYANIZ BOZULDU''''

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title