Haberler

Abdullah Avcı'nın danışmanı Doğan Ercan: Galatasaray maçından önce Fenerbahçe'yle görüştük

Güncelleme:

F.Bahçe, Ersun Yanal'la yollarını ayırdıktan sonra henüz yeni teknik direktörünü belirlemezken, ismi gündemde olan Abdullah Avcı için dikkat çeken bir açıklama geldi. Abdullah Avcı'nın danışmanı Doğan Ercan, Fenerbahçeli yöneticilerin G.Saray derbisinden önce Avcı ile görüştüğünü ve Avcı'nın sarı-lacivertlilerin yeni hocası olacağını söyledi.

Ligde istediği sonuçları alamayan Fenerbahçe, ligin 24. haftasında Antalyaspor ile oynanan maçın ardından teknik direktör Ersun Yanal ile yollarını ayırma kararı almıştı.

Sarı-Lacivertli takım Denizlispor maçına Volkan Demirel ve Emre Belözoğlu ile hazırlanırken yeni teknik adam arayışlarına devam ediyor.

Fenerbahçe ile ismi anılan deneyimli teknik adam Abdullah Avcı'nın danışmanı Doğan Ercan, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programına bağlanarak Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı.

"COCU'DAN SONRA AVCI'YI İSTEDİLER"

Fenerbahçe'nin Cocu ile yollarını ayırdıktan sonra ilk tercihinin Abdullah Avcı olduğunu vurgulayan Ercan, "Yurt dışından Donetsk arayış içindeydi. O zaman Başakşehir bırakmamıştı. Fenerbahçe o dönemde Avcı ile ilgileniyordu. Fenerbahçeli bir yönetici ile görüştüm ve Başakşehir'in bırakmayacağını söylemiştim. Cocu gittikten sonra Abdullah Avcı ile görüştüler. Hocanın karakterini biliyorsunuz. Başakşehir'i yarı yolda bırakmak istemedi" dedi.

"GALATASARAY MAÇINDAN ÖNCE GÖRÜŞTÜK"

Galatasaray maçından önce görüştüklerini söyleyen Doğan Ercan, "İki hafta önce Ali Koç'la görüştük. Yönetici ile görüştük ve Galatasaray maçından sonra bakacaklarını söylediler. Şu anda ismi geçiyor ama bir anlaşma yok. Ben Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörünün Abdullah Avcı olacağını düşünüyorum. Galatasaray maçından sonra ben görüşmedim Fenerbahçe yönetimiyle" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin sezon sonuna kadar Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel'le devam edeceklerini tahmin ettiğini söyleyen Ercan, "Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel'le sezon sonuna kadar gideceğini düşünüyorum. Başkan da o kadar mücadele etmesine rağmen, gerçekten yaptığı şeylerin karşılığını alamadı" sözlerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Abdullah Avcı Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (22)

EFEDAYI:

Eğer Koç bunu yaparsa daha evvel yaptığı hataların üstüne tüy dikmiş olur .

12
3
yanıtYanıtla
habere bak:

ya kardeşim, bunlar iyice manyaklaştı. Yılmaz Hoca gelsin dedik ya. hayret bi şey yaaa.

14
0
yanıtYanıtla
RECEP:

abdullah avcıyla buişler yürümez takımın en kısazamanda iyibir yabancı hocaya teslim edilmesi gerekli artık bir macerayıdaha kaldıramaz bu taraftar, gelen hoca takımı tanımayacak yoksa bufutbolcular oynamaz, hakedenin oynadığı bir takım olacak bunuda kariyerli iyibir hoca belirler. başkanım futbolcu tavsiyesiyle hoca alınmaz. kaç sene başakşehir hep ipten döndü ama şampiyon olamadı. işi şansa burakma artık otoritenizi koymanın zamanı geldide, geçiyor kimseye kafa yormassanız bu işi çözersiniz.

10
3
yanıtYanıtla
paşa:

kaybedilecek yeni sezon loading. . . . . .

8
2
yanıtYanıtla
.:

FENEVDE YENİ TEKNİK DİREKTÖR MALDONADO VE YARDIMCISI GUİZA

6
4
yanıtYanıtla
fenerlibahçeli34:

Senin Falcao önce Guiza kadar maça çıksın ve gol atsın da sonra kafa bul!

yanıt2
yanıt2
Misafir:

Gene ağzındakini çıkarmadan konuşmuşsun

yanıt1
yanıt0
taze gol yemiş muslera suratı:

adam da kariyer yok !!! bol reklam - danışman- kendini pazarlama herşey var kuru gürültü fenere yazık olur.

9
0
yanıtYanıtla
RECEP:

neymiş gelenhoca ligitanımalıymış yok kardeşim o iş öyledeğil işte ben oyunumu yüreğimi vererek oynayım da lig beni tanısın neticede futbol bu ne olursa olsun iyi oynayan kazanır . takımları tanımak artık yetmiyor . . . . yeseydi ligimizde bazı takınlar bir dönem içinde üçhocayı yollayıp dördüncüyü aramazdı.

4
0
yanıtYanıtla
YAŞLI KURT:

15 milyon fb taraftarı kac yildir kalite bekliyo. Kupa bekliyo. Yazik bize

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title