Haberler

5. Erciyes Mükemmellik Zirvesi

Güncelleme:

Türkiye Kalite Derneği (KalDer) Yönetim Kurulu Başkanı Görgün Özdemir, "Liderler bir yandan risklerle başa çıkmaya çalışırken diğer yandan farkları fırsatlara dönüştürmek ve daha ileri gitmek için risk almak zorundalar.

Türkiye Kalite Derneği (KalDer) Yönetim Kurulu Başkanı Görgün Özdemir, "Liderler bir yandan risklerle başa çıkmaya çalışırken diğer yandan farkları fırsatlara dönüştürmek ve daha ileri gitmek için risk almak zorundalar. Tıpkı ilerlemek için başını dışarı çıkarmak zorunda kalan kaplumbağalar gibi. Ancak alınacak risklerin ölçülebilir olması önemli" dedi.

Özdemir, KalDer koordinasyonunda Kayseri Ticaret Odası Konferans Salonu'nda düzenlenen 5. Erciyes Mükemmellik Zirvesi'nin açılışında yaptığı konuşmada, bu yıl "risk ve liderlik" temasının işleneceği zirve boyunca birbirinden değerli konuşmacıların birikim ve fikirleriyle geleceğe ışık tutacaklarını belirtti.

KalDer'in 1990 yılından bu yana mükemmellik kültürünü yaşam biçimine dönüştürerek Türkiye'nin rekabet gücünü ve refah seviyesini yükseltmek için çalıştığını dile getiren Özdemir, "Baş döndüren şekilde değişen dünyamızda belirsizlikler çok daha kompleks hale geliyor. Bu karmaşık ortamda hedeflerine ilerlerken liderler, pek çok bilinmezle ve riskle karşı karşıya kalıyorlar. Liderler bir yandan risklerle başa çıkmaya çalışırken diğer yandan farkları fırsatlara dönüştürmek ve daha ileri gitmek için risk almak zorundalar. Tıpkı ilerlemek için başını dışarı çıkarmak zorunda kalan kaplumbağalar gibi. Ancak alınacak risklerin ölçülebilir olması önemli. İz bırakan liderler risk alabilen liderlerdir." diye konuştu.

Özdemir, Kayseri'de temsilcilik olarak yürüttükleri faaliyetleri şube çatısı altında devam ettirmek için tüm hazırlıklarını tamamladıklarını belirterek, nisan ayında genel kurulda onay aldıktan sonra bu sürecin tamamlanacağını aktardı.

Avrupa'nın önde gelen kongreleri arasında yer alan Kalite Kongresi'nin 26-27 Kasım'da İstanbul'da düzenleneceğini bildiren Özdemir, kongreye tüm katılımcıları davet etti.

KalDer Kayseri Temsilciliği İstişare Kurulu Başkanı Erkut Korkmaz ise kentte gerçekleştirdikleri faaliyetlerle ilgili bilgi verdi.

Zirvede, Erciye AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat Cahid Cıngı'nın moderatörlüğünü yaptığı "Geleceğe Taşıyacak Başarılar için Liderlik" oturumunda SOCAR Türkiye Doğal Gaz Dağıtım Başkanı Ertan Yıldız, Otokoç Otomotiv AŞ Genel Müdürü İnan Ekicide konuşma yaptı.

Kaynak: AA / Güncel

Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title