Haberler

Vestel Manisaspor'da Bulak Dönemi...

Vestel Manisaspor'un Yeni Teknik Direktörü Giray Bulak ve Ekibi, Siyah-beyazlı Kulüple 2 Yılı Opsiyonlu Olmak Üzere 3.5 Yıllık Sözleşme İmzaladı. Ves Cafe'de Düzenlenen İmza Törenine Başkan Haluk Çubukçu, Asbaşkan Semih Vardarer, İdari Menajer Mustafa Turgat ve Yöneticilerin Yanı Sıra Yardımcı Antrenörler Aykut Canik ve Orhan Çıkrıkçı ile Kaleci Antrenörü İbrahim Örenç Katıldı.

Vestel Manisaspor'un yeni Teknik Direktörü Giray Bulak ve ekibi, siyah-beyazlı kulüple 2 yılı opsiyonlu olmak üzere 3.5 yıllık sözleşme imzaladı. Ves Cafe'de düzenlenen imza törenine Başkan Haluk Çubukçu, Asbaşkan Semih Vardarer, İdari Menajer Mustafa Turgat ve yöneticilerin yanı sıra Yardımcı Antrenörler Aykut Canik ve Orhan Çıkrıkçı ile Kaleci Antrenörü İbrahim Örenç katıldı.

Giray Bulak imza töreninden sonra ilk iş olarak selefi Ersun Yanal'a teşekkür edip başarı dilerken, geçmişte görev yaptığı kulüplerdeki çalışma şevki ve arzusunu Vestel Manisaspor'a taşıyacağını belirterek, "Şu anda bulunduğumuz yerin bilincindeyiz. Nerelerde olmamız gerektiğini de biliyoruz. Şartlar ne olursa olsun, daha fazla çalışıp yukarılara çıkmayı ümit ediyoruz. Bulunduğumuz yerin bize yakışmadığını biliyoruz. Çok daha güzel günlere ve yarınlara çıkacağız. Bizi tercih eden Vestel Gurubu'nun ve Vestel Manisaspor'un yöneticilerine teşekkür ediyorum" dedi.

İmza töreninde basın mensuplarıyla sohbet eden Giray Bulak, Sakaryaspor maçındaki olayların futbolcuların psikolojisini etkileyip etkilemediği yolundaki bir soruya şu yanıtı verdi: "Elbette oyuncuların psikolojileri bozulmuş olabilir. Çocukların omuzları bizim yaştakilerden daha küçük. Onların kaldıracağı yük çok daha ağır olmayacak. Yükün ağırını biz çekeceğiz. Üç gün sonra oyuncularımızın psikolojik olarak bu olaydan sıyrılacağını söyleyebilirim." Bulak, futbolcu kadrosunun yeterli olup olmadığı sorusuna, "Hangi antrenöre sorarsanız sorun, hatta Dünya Karması'nı çalıştıran teknik adama bile sorsanız yeni futbolculara ihtiyacı olduğunu söyler. Elimizde bizi taşıyacak kadro var. Kaybolan dinamiklerimiz harekete geçireceğiz. Bu anlamda tüm kesimlerin birlik içinde olması lazım" yanıtını verdi.

Başkan Haluk Çubukçu ise, Ersun Yanal'la yola çıkarken hedefledikleri beş yıllık planın biraz gecikmeyle de olsa sürdüğünü belirterek, "Beş yıl sonra takım o gün arzu ettiğimizden daha iyi yerlerde olacak" diye konuştu. Başkan Çubukçu, kulübe verilecek ceza için, "Elbette bir ceza verilecek. Bunun adil olmasını bekliyoruz. Bu istenmeyen olay belki Türk futbolu için bir milat olacaktır" yorumunu yaptı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title