Haberler

Van: Türkiye 3. Futbol Ligi

Türkiye 3. Futbol Ligi 1. Grup'ta Mücadele Eden Belediye Vanspor, 3 Günlük Bayram Tatilinin Ardından Bugün Topbaşı Yaptı.

Türkiye 3. Futbol Ligi 1. Grup'ta mücadele eden Belediye Vanspor, 3 günlük bayram tatilinin ardından bugün topbaşı yaptı.

Belediye Vanspor Teknik Direktörü Nevzat Şipal, Mersin Büyekşehir Belediyespor ile kendi sahalarında yapacakları maçın hazırlıklarına başladıklarını belirtti. Şipal, deplasmanlarda alınan mağlubiyetlerin ardından bugün bir toplantı yaptıklarını, yaşanan sorunları masaya yatırdıklarını belirtti. Şipal, "Biz profesyonel bir takımız. Her hafta bir maç oynuyoruz. Bir maç oynandıktan sonra artık o maçı düşünmenin bir anlamı yok. Çünkü geriye getirme şansımız yok. Ancak çıkaracağımız dersler var. Şu anda içeride oynadığımız futbolu deplasmanlara yansıtamıyoruz. Bunun sebeplerini gerek yönetim bazında gerekse de teknik bazda araştırıyoruz. İnşallah bu sorunu çözeceğiz. Deplasmanda futbolcularımın biraz güven eksikliği var. Yani biraz daha tecrübesiz ve deneyimsiz. Onları da inşallah maç kazanarak çözeceğimiz inancındayım. Futbolcularımla bu konuda toplantılar yaparak psikolojik takviye yapıyoruz. Çünkü psikologumuz olmadığı için teknik direktörlerin de bu görevi üslenmesi gerekiyor. Ama şu anlamda gördüğüm kadarıyla biz içerde fazla bir sıkıntıya gireceğimizi düşünmüyoruz. Çünkü içeride oynadığımız üç maçı da kazanmışız. Yolumuza devam ediyoruz. Bu bir maratondur ve böyle değerlendirmek gerekir. Ama tabii ki Belediye Vanspor'un isminin büyük olması ister istemez karşı takımları aşırı derecede motive ediyor. Gerek deplasmanlara da gerekse içeride oynadığımız maçlarda bütün takımlar bize aşırı derecede bir motive olup geliyorlar. Bu da bizim dezavantajımızdır" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title