Haberler

Van'daki Terör Operasyonunun Ardından

Van'ın Muradiye İlçesinde Güvenlik Kuvvetleri ile Çatışmaya Giren Teröristlere Yardım ve Yataklık Ettiği İddiasıyla Gözaltına Alınan 7 Kişi, Sorgulanmak Üzere İl Emniyet Müdürlüğü'ne Götürüldü.

Van'ın Muradiye ilçesinde güvenlik kuvvetleri ile çatışmaya giren teröristlere yardım ve yataklık ettiği iddiasıyla gözaltına alınan 7 kişi, sorgulanmak üzere İl Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Muradiye ilçesi Açıkyol köyü kırsalında dün gece güvenlik kuvvetleri ile bir grup terörist arasında çıkan çatışmada 3 terörist silahlarıyla birlikte ölü olarak ele geçirilirken, 1 güvenlik görevlisi hafif şekilde yaralanmıştı. Çatışma sonrasında gerçekleştirilen çalışmalarda bölgede barınan teröristlere yardım ve yataklık ettikleri tespit edilen T.E., A.E., M.E., Y.E., Z.K., B.A. ve M.E. yakalandı. Van Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan 7 kişi, Van

Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sorgulanmak üzere Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

Çatışmada ölü olarak ele geçirilen 3 teröristin cesedi ise Malatya Adli Tıp Kurumu'na gönderilmek üzere Van Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, kimliklerinin tespiti için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

(AKK-MET-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title