Haberler

Vali Gül; "Çözüm Odaklı Hareket Ediyoruz"

Güncelleme:

Vali Davut Gül, Şahinbey ve Şehitkâmil ilçelerinde Kaymakamlık ve Belediyelere iade-i ziyaretlerde bulundu.

Kurum müdürleri toplantı yapan Gül, kamu hizmetlerinde vatandaşların işlerini kolaylaştırmaya yönelik herkesin gereken gayreti göstermesini isteyerek çözüm odaklı çalışılması talimatını verdi.

Vali Gül Şehitkamil Kaymakamı Ali Dursun, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şahinbey Kaymakamı Cemalettin Yılmaz, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nu ziyaret ederek ilçe jandarma komutanlıkları ve ilçe emniyet müdürlüklerini denetledi.

Vali Gül Şehitkâmil Kaymakamlığında kurum müdürleri ile yapmış olduğu toplantıda; "Eğitimden, sağlığa, güvenlikten sosyal yaşama kadar her konuda örnek bir şehir olmamız gerekiyor. Vatandaşlar tarafından kolay ulaşılabilir bir yönetim anlayışı içerisinde dilek ve şikâyetlerine yanıtsız kalmayarak çözüm odaklı hareket ediyoruz. Tüm kamu görevlilerinden de bu anlayışla bir çalışma performansı bekliyoruz." dedi.

Gül, çocukların, kadınların gece geç saatlere kadar sokakta rahatça dolaşabilmesi, vatandaşların güvenliği, huzuru ve olaylara daha seri müdahale edilmesi için gerekenin yapıldığını vurguladı.

Kurum müdürlerine, Şubat tatiline kadar yönetici performanslarının değerlendirileceğinin, liyakat esasıyla göreve devam kararı alınacağını söyleyen Gül, "Özellikle gençlik spor, sosyal hizmetler, milli eğitim ve müftülüklerimiz dâhil her alanda tüm ilçelerimiz aktif bir şekilde çalışmalı, gençlerimize ve çocuklarımıza ulaşmalı, yapılan ve yapımı devam eden tesislerimizin fiziki ihtiyaçları ona göre düzenlenmeli." diye konuştu.

Ayrıca öğretmenleri motive eden yönetici, veliler ve öğrencilerle iyi iletişim kuran öğretmenlerimize ihtiyaç duyulduğunu belirten Vali Gül, okullardaki, sokaklardaki ve parklardaki güvenlik önlemlerine de değindi.

Gül konuşmasını "Güvenlik konusunda okul yöneticilerimizin zaman zaman düzenli kontrollerini yapabileceği yeni bir sistem oturtmalıyız. Sonuç olarak milli eğitimde, sosyal hizmetlerde ve müftülüklerimizde olan temel aksaklıkları giderirsek sorunların büyüğünü de çözmüş oluruz. Bu anlamda kapım her zaman herkese açık" şeklinde sürdürdü.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Şahinbey Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
title