Haberler

Vadiye Taş Attı

Usta Oyuncu Kadir İnanır 'Kuzey Rüzgarı' Dizisi ile Ekrana Döndü. Rakipleri Kurtlar Vadisi Dizisine Taş Attı

USTA OYUNCU KADİR İNANIR 'KUZEY RÜZGARI' DİZİSİ İLE EKRANA DÖNDÜ. RAKİPLERİ KURTLAR VADİSİ DİZİSİNE TAŞ ATTI

Usta oyuncu Kadir Inanır'ın başrolünü üstlendiği Kuzey Rüzgarı, yayınlandığı ilk bölümüyle reyting listesine üçüncü sıradan girerek, bu yılın adı anılan dizileri arasında olacağının işaretini verdi. Oktay Kaynarca ve Çağla Kubat gibi isimlerin de rol aldığı dizide, İnanır bir kabadayı rolüyle sevenlerinin karşısına çıkacak. İlk bölümü Show Tv'de Pazartesi akşamı yayınlanan dizinin çekimleri büyük bir titizlikle devam ediyor. Büyük bir hikayeyi daha ilk bölümde anlattıklarını belirten İnanır, ilk bölümle teklemeden bunu yapabilen dizilerin başarıyı yakalayacağını söylüyor.

BULUTLARIN ÜSTÜNDEKİ SENARYOLARDA OLMAM

Dizinin bir aşkın etrafında süre gelen bir proje olmadığını belirten oyuncu, dizide su sorunundan tutun da birçok toplumsal konuya değineceklerini dile getiriyor. Televizyon dünyasında çok ciddi işlerin yapıldığını dile getiren İnanır, artık dizilerin daha büyük bir sorumlulukla çekilmesi gerektiğini düşünüyor. Ayakları yere basmayan projelerde asla yer almayacağını belirten oyuncu, "Bulutların üzerinde gezen senaryoların içinde olmam" şeklinde konuşuyor.

Gerek Kurtlar Vadisi'nin Çakır'ı Oktay Kaynarca'nın da bu dizide rol alması gerekse ilk bölümünde silahların çekilmesi dizinin Kurtlar Vadisi'yle kıyaslanmasına neden oldu. Öncelikle bunun bir mafya dizisi olmadığını dile getiren oyuncu, dizide kendisinin de mafya mensubu değil, haksızlıklara baş kaldıran, sözü saygıyla karşılanan, herkesin yardım için kendine sığındığı bir karakteri oynadığını belirtiyor. Dizinin Kurtlar Vadisi ile benzetilmesini de doğru bulmayan İnanır, "Biz film çekerken Kurtlar Vadisi'ni çekenler daha doğmamıştı. Bu yüzden bizim yaptığımız işi başka dizilerle kıyaslamak yanlış olur" diyor.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title