Haberler

Adana'da Uyuşturucu Aldığı Öne Sürülen Genç Kız, Ortalığı Birbirine Kattı

Güncelleme:

Adana'da uyuşturucu aldığı ileri sürülen genç kız çevredeki iş yerlerine zarar vermek isteyince polis tarafından kelepçelendi. Kendini yerden yere atan genç kız güçlükle hastaneye kaldırıldı.

Adana'da uyuşturucu aldığı ileri sürülen genç kız çevredeki iş yerlerine zarar vermek isteyince polis tarafından kelepçelendi ancak polise de zorluk çıkartıp kendini yerden yere attı. Genç kız, çağrılan ambulansa bindirilerek polis refakatinde hastaneye götürüldü.

GENÇ KIZ İŞ YERLERİNE SALDIRIP TEKME ATMAYA ÇALIŞTI

Edinilen bilgiye göre, Seyhan ilçesi, Kurtuluş Mahallesi, Atatürk Caddesinde bir genç kızın iş yerlerine zarar vermeye çalıştığı yönünde polise ihbar geldi. İhbar üzerine harekete geçen polis kısa sürede olay yerine geldi. İsminin Çiğdem A. olduğu öğrenilen genç kızın iş yerlerine saldırıp tekme attığını gören polis onu sakinleştirmeye çalıştı.

UYUŞTURUCU ALAN KIZ SAKİNLEŞMEYİNCE POLİS KELEPÇE TAKTI

Ancak uyuşturucu aldığı ileri sürülen genç kız bir türlü sakinleşmeyince polis genç kıza kelepçe takıp polis aracına bindirdi. Genç kız buna rağmen sakinleşmedi. Polis ekipleri, olay yerine sağlık ekibi çağırdı. Polis bir süre sonra olay yerine gelen sağlık ekiplerine genç kızı teslim etmek için kelepçesini çıkardı.

GENÇ KIZ KENDİNİ YERDEN YERE ATTI

Genç kız sağlık ekipleriyle de gitmek istemeyerek kendini yerden yere attı. Polis ve sağlık ekipleri genç kızı güçlükle sedyeye bindirip bağlayarak ambulansa götürdü. Ancak genç kız buna rağmen sedyeden kurtulup kaçmak istedi.

POLİS REFAKATİNDE HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ

Genç kız en sonunda ambulansa alınarak bir polisin de refakatinde hastaneye götürüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (9)

barmen:

Genclerimizi zehirleyen ey hayvani mahluklar, eliniz kolunuz kirilsin insallah.

18
1
yanıtYanıtla
..:

ADANA = SURİYE oldu rezillik . . !!!

14
2
yanıtYanıtla
engin enes:

bu nedir arkadaş adanadan başka il yokmu bu ülkede bütün problemli insanlar adanadan çıkıyor

12
2
yanıtYanıtla
memati:

sokak arasında satılan uyuşturucuyu herkes görüyor bütün halk millet görüyor ama polis görmüyor isteseler1 günde bitirilecek birşey ama daha çok insan ölmesinimi bekliyorlar anlamadım 12 yaşında ki çocuk bonzai içiyor böyle giderse polat alemdar bille çare etmez artık

12
2
yanıtYanıtla
Vanlıyamm:

Allah kahretsin uyuşturucu satanları gençlerin haline bak Rabbim kurtarsın idam olsa satamaz uyuşturucu ama çıkmazki idam

12
1
yanıtYanıtla
AYŞE:

IYYYYY ADANA ÖH GELDİ ARTIK

3
5
yanıtYanıtla
Ne demek:

Uyuşturucu satanları asın hiç affetmeyin

6
0
yanıtYanıtla
M.Y:

Yorumcular neresi olursa olsun Anne olması gereken bir genç kız bu duruma düşüyorsa suçlu Ailesi arkadaşları velhasıl hepimiz . .

5
0
yanıtYanıtla
VATANINI SEVEN:

O ZAMAN ETRAFINIZA BİR BAKIN GENÇLİĞİN NEREYE GELDİĞİNİ NEREYE GİTTİĞİNİ GÖRÜN, YARINLARI DÜŞÜNÜN NE OLUR DİYE, FAKAT KİMSE YARINI HİÇ DÜŞÜNMÜYOR BU NESİL NE OLUR DİYE, OKULLARIN DURUMU BERBAT ÖĞRENCİLER ÖĞRETMENİ TANIMIYOR, ÖĞRETMENİN KARŞISINDA SİGARA İÇİYOR BİR ŞEY SÖYLESEN BENİ TACİZ ETTİ DEYİP MAHKEMEYE BAŞVURUP ÖĞRETMENİ TUTUKLUYORLAR NE OLACAK HALİMİZ, YETKİLİLER BU İŞLERE ARTIK EL ATMANINI ZAMANI GELDİ GEÇİYOR GENÇLİK ELDEN GİDİYOR MEMLEKETİN GELECEĞİ ELDEN GİDİYOR BUNLARA ACİLEN CARE BULUNMA

yanıt1
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title