Haberler

Uyum Kitabını Başkonsolos Tanıttı

Uyum kitabını başkonsolos tanıttı Almanya'nın Aşağı Saksonya Eyaleti'nin başkenti Hannover'de emekli Almanca öğretmeni Ethem Yılmaz tarafından hazırlanan 'Konuşma ve Uyum Kitabı düzenlenen törenle basına tanıtıldı.

Uyum kitabını başkonsolos tanıttı

Almanya'nın Aşağı Saksonya Eyaleti'nin başkenti Hannover'de emekli Almanca öğretmeni Ethem Yılmaz tarafından hazırlanan 'Konuşma ve Uyum Kitabı düzenlenen törenle basına tanıtıldı. Eyalette yaşayan ve Almancası iyi olmayan Türklerin dillerini geliştirmek, günlük konuşmaları öğrenmek ve Almanya ile ilgili tarihsel bilgileri öğrenmek amacıyla hazırlanan kitabın tanıtımına Hannover Başkonsolosu Mehmet Günay ile siyasetçiler katıldı.

Kitabın tanıtımı 'Dil Birleştirir başlığı altında Hannover Can Arkadaş Derneği'nde yapıldı. Tanıtıma Hannover Başkonsolosu Mehmet Günay, Eyalet SPD Eyalet Milletvekili ve Uyum Sorumlusu Doris Schröder-Köpf, kitabın sponsorluğunu üstlenen Lotto-Sport Stiftung vakfı temsilci Seda Rass Turgut, kitabın yazarı Ethem Yılmaz ile Arkadaş Derneği Başkanı Sahabeddin Buz katıldı.

ÇOK FAYDALI KİTAP

Tanıtımda açıklama yapan Hannover Başkonsolosu Mehmet Günay, 'Çok faydalı bir kitap. Bu kitap sayesinde insanlarımız Almancayı daha iyi konuşacak, günlük yaşamda hayatlarını biraz daha kolaylaştıracaklar. Bu eyalette böyle bir kitaba ihtiyaç vardı. Kitabı hazırlayan hocamızı kutluyorum dedi.

Kitabın rehber olduğunu anlatan Yazar Yılmaz ise, Bu kitap Almanya'da günlük yaşam için pratik bir yol rehberi. 350 sayfadan oluşan kitapta günlük konuşmalar yer alıyor diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hannover Almanya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title