Haberler

'Ünlüler 'paramız yok' diye sıkmasınlar, ben yemem'

Güncelleme:

Aydemir Akbaş, yeni normal düzene geçilmesiyle parklar ve plajlardaki iç içe eğlenen kalabalıkların görüntüsüne isyan etti.

65 yaş üstü sokağa çıkma kısıtlamasının kalkmasından sonra yürüyüşe çıktığı Mecidiyeköy'de ortaya çıkan Yeşilçam'ın ünlü ismi, parklarda ve denizlerde tedbirsizce eğlenenlere tepki gösterip, "Ben ya da başkaları ölse sebebi bunlar. Bu durumu hala çocuk oyuncağı zanneden bir zümre var, seyrettikçe deliriyorum öyle denizlerde, parklarda gezenler var. Bu inanılmaz bir gaflet ve cehalet. Bunu normal bir insan yapamaz, bu insanlar hala ne olduğunun farkında değil. Bir ülkeyle savaş daha kolay düşmanını görmüyorsun ki, ben ölsem sebebi onlar" diye konuştu.

Kibarlıktan anlamıyorlar, bunları içeri tıkmak lazım

Bu durumun kültür ya da eğitimle seviyesinin yüksek olup olmamasıyla ilgisi olmadığını savunan Akbaş, caydırıcı cezalar alınması gerektiğini savundu. Altmış gün sonra dışarıya çıktığını ve yürüyüş yapmayı özlediğini söyleyen ünlü aktör, yeni normal düzene geçilmesiyle haberlerde izlediği kalabalıkların görüntülerine isyan edip şöyle konuştu: "Üniversiteli olur ama yine görgüsüz olur, adamın Ulus'ta oturması bir şey ifade etmez, orada da görgüsüz var, Caddebostan'da var. Bu tamamen görgüsüzlük. Şımarığa bak 'Denizi özlemiştim, iyi ki yasaklar kalktı' diyor. Ne denizi arkadaş? Bunlara adam başı iki bin falan değil, on bin ya da yirmi bin lira para cezası verip, içeride yatırmaları lazım. Bunları ibreti alem için içeriye tıkacaksın, resmen dalga geçiyorlar. Kırk yıl önce İstanbul'da böyle bir şey, böyle görgüsüzlük, böyle halk yoktu. Bu İstanbul 20 milyon olunca böyle oldu. Devlet sopayı alacak eline, kibarca 'Lütfen yapmayın, lütfen uyun' dan anlamıyorlar. Sopadan hoşlanıyor bunlar. Bu kadar mücadelenin hiçbir anlamı kalmaz, onca insan sağlık çalışanı hayatını kaybetti. İkinci dalga olursa ne plajı, ne parkı ne de Caddebostan'ı kalır bu işin. Bunlar normal insanların da hayatlarıyla oynuyorlar"

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Mecidiyeköy Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title