Haberler

Ünlü Sanatçı Seda Sayan Memleketi Tokat'ta Duygusal Anlar Yaşadı

Ünlü Sanatçı Seda Sayan, Tokat'ta Okul Yaptıracağı Alanda Düzenlenen Törende Duygusal Anlar Yaşadı.

Ünlü sanatçı Seda Sayan, Tokat'ta okul yaptıracağı alanda düzenlenen törende duygusal anlar yaşadı.

Memleketi Tokat'a, eşi Türk Halk Müziği sanatçısı Onur Şan ve menajeri Stelyo Pipis ile birlikte özel bir uçakla gelen Seda Sayan, havaalanında annesi Ayşe Ak Gürsaçar, AK Parti Tokat Milletvekili Hüseyin Gülsün ve akrabaları tarafından karşılandı. Ünlü sanatçı, Tokatspor yararına yapılan konser öncesinde pazar ilçesinde yaptıracağı 18 derslikli lisenin yapılacağı alanı gezerken hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı. Okul bahçesinde yapılan törende eşinin elini bir an olsun bırakmayan Sayan'a kiraz ikram edildi. Hayalini gerçekleştirmenin ve annesinin adına okul yaptırmanın sevincini yaşadığını belirten Seda Sayan, ilerde kendi adına da bir okul yapmayı arzu ettiğini söyledi. Konuşması sırasında duygusal anlar yaşayan Sayan, eşiyle birlikte annesinin memleketi Tokat'a olmaktan sevinç duyduğunu belirterek, "Allah bana sağlık verdiği sürece Tokat'a ve Tokatlılara elimden ne geliyorsa yapacağım, hiç merak etmeyin. Çok duygulandım. İyi ki eşimle gelmişim. Onunda bunu görmesini isterdim. İnşallah eğitime destek yapmayı Allah nasip eder. Allah rahmet eylesin babamın da görmesini çok isterdim. Ama huzur içinde yatıyor biliyorum. İnşallah annemle birde babam için buraya geleceğiz. Yapacağımız her şey Tokatlılar için olacak" diye konuştu.

AK Parti Tokat Milletvekili Hüseyin Gülsün ünlü sanatçıya teşekkür ederken, sanatçının annesi Ayşe Ak Gürsaçar ise yaptıracakları okulun vatana, millete hayırlı olması temennisinde bulundu. Seda Sayan ve eşi Onur Şan, hayranlarının sevinç gösterileri arasında tören alanından güçlükle ayrıldı. İlçenin tarihi mekanlarından Mahperi Hatun Kervan Sarayı'nda yemek yiyen ünlü sanatçı ve beraberindekilere Tokat kebabı ikram edildi. Yemekten sonra dinleneceği otele geçmek için yola çıkan ünlü sanatçı Sayan, yolda bir sürprizle karşılaştı. Trafik uygulaması yapan ekipler tarafından durdurulan otomobilin sürücü hız ve emniyet kemeri konusunda uyarılırken, ünlü sanatçı Sayan ve eşli Onur Şan polislerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Seda Sayan, akşam saatlerinde Gaziosmanpaşa Stadyumu'nda halk konseri verecek.

(Nİ-SA-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title