Haberler

Ümit Özat'ın "Fenerbahçe'ye gider misin?" sorusuna Arda Turan'dan yanıt: Herkes kendi tarafında güzel

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin eski kaptanı Ümit Özat Instagram canlı yayınında Arda Turan'ı konuk etti. Ümit Özat, Arda Turan'a "Fenerbahçe'ye transfer olur musun?" diye sordu. Arda Turan bu soruya, "Fikrimi daha önce söyledim. Herkes kendi tarafında güzel" şeklinde yanıt verdi.

Futbolculuk kariyerinde Fenerbahçe'de forma giyen ve sarı-lacivertli takıma kaptanlık yapan Ümit Özat, sosyal medya hesabı üzerinden Arda Turan ile canlı yayın yaptı.

"FİKRİM SABİT"

Ümit Özat canlı yayın sırasında "Fenerbahçe'den teklif gelse gider mi diye soruluyor. Ben gitmez diyorum. Artık Arda Galatasaray ile özdeşleşti." derken; Arda Turan ise "Ben bu konuda fikrimi daha önceden söyledim. Fikrim de sabittir." açıklamasını yaptı.

"HERKES KENDİ TARAFINDA GÜZEL"

Ümit Özat'ın "Aziz Yıldırım'ın 1 saatte Arda'yı ikna ederim sözlerine katılıyor musun?" sorusuna da yanıt veren da Arda Turan "Herkes kendi tarafında güzeldir. Böyle rekabet içerisinde çok daha güzeliz diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Ümit Özat'ın 'Fenerbaheç'ye gider misin?' sorusuna Arda Turan'dan yanıt: Herkes kendi tarafında güzel

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sosyal Medya Arda Turan Fenerbahçe Ümit Özat Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı? 27 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 27 Nisan burç yorumları nedir?
500

Yorumlar (13)

FENERBAHÇELİ:

Fenerbahçenin kendisini alacağını bilse koşa koşa gelir arda. Zaten hiçbir Fenerbahçelide ardayı takımda görmek istemez.

11
6
yanıtYanıtla
zübük:

ne feneri ya ne oluyo? ardasız cimbom sudan çıkmış balığa benzer. ardanın cimboma imza atmadığı her saniye külübe, taraftara hocaya herkese yapılan zülümden farksızdır. artık naz yapmayı bırakıp imza atsın. yetti gari bu ayrılık.

1
4
yanıtYanıtla
Metin:

Ya ümit bu soru yakiştimi bu soru sana fener naapcan arda turan gibi bir topcuyu bizden uzak olsun

4
1
yanıtYanıtla
yazık:

ya bunları mı konuşcaz bütün gün? bunların top tepmekten başka bi özellikleri yok. gerçi bunların top tepme özellikleri de kalmamış yazık.

3
1
yanıtYanıtla
Fenerli:

Gelmek için can atıyon naz yapma Emre Belözoglu gibi tıpış tıpış giyeceksin Fenerbahçe formasını

1
1
yanıtYanıtla
sertaç:

emre gibi dönek olacaksın diyorsun yani

yanıt0
yanıt0
Kenan:

Aç tavuk kendini darı ambarında görürmüş

1
1
yanıtYanıtla
cimbom:

fenerliler boş yapmayın şu an arda geliyorum dese ona bile muhtaçsınız bu sezon oynadığınız futbolu konuşun siz hahahahaaaa

2
0
yanıtYanıtla
TARAFTAR:

Arda GS''ın evladıdır ve en güzel oraya yakışır, Arda''ya GS kapısı her daim açıktır, onu parçalı forma ile görmeyi çok isterim.

0
2
yanıtYanıtla
ömer:

yabancı gönderip ardayı oynatın

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title